17 Nisan 2013 Çarşamba

94.Gün hediyesi: "inorganik hala" oldum ben!! :)

Sabah yazarken de keyfimin yerinde olduğunu söylemiştim, şu anda da son derece ağız tadım yerinde ve halime şükrederek ayaklarımı uzatmış bir yandan günün özetini toparlıyorum bir yandan da Fenerbahçe'nin kupa maçını seyrediyorum. Hayat çok güzel!! :)

Bugün tam saat 17:58'de, şirketten çıkmak üzere toparlanmaya başlamışken bir sms aldım, aynen şu yazıyordu: "hala oldun halaaaaa"!!! Evet, doğru bildiniz, daha önce şurada ve şurada haklarında yazdığım, çok sevdiğim kardeşim C.'nin dünya tatlısı çok sevgili eşi B'cığım bugün itibariyle bebeğini aramıza buyur etti, bundan güzel haber olur mu! :) Bugün sezeryan sonrası kendine gelmek ve başbaşa (ailece) olmak isterler düşüncesiyle gitmedim hastaneye ama yarın akşam yepyeni doğan bir yeğen görmeye gideceğim ki hala heyecanlı ve çok sevinçliyim, gülümsememe engel olamıyorum. Nisan ayı çok sevilenlerin doğum ayı olmaya devam ediyor benim için, çok güzel şeyler yaşıyorum ne zamandır, ne mutlu bana, ne kadar şanslıyım!

Gün pek de fena geçmedi sanki bu arada diyetimiz açısından da, o konuda da kendimi başarılı buldum. Ta ki yaklaşık 2 saat öncesine kadar... Tatlı krizi pençesine düşünce (ve kafamda büyütüp de kendimi bu kadar isterken mahrum bırakırsam sonrasında çok daha fena bir şekilde bunun bana dönüşü olacağını bildiğimden ötürü) kendime tüm isteğimi karşılayacak bir tatlı hazırlayıverdim: 1 toptan belki azıcık daha fazla sade dondurmanın üzerine 3 parça bitter çikolata (neden 3? kakao ihtiyacım ancak yatıştı diye açıkçası!) ve 6 adet bademi kırdım ve yedim. Bir şey diyeyim mi? Eskiden olsa o beni muhtemelen kesmezdi (evet, tatlı pek sevmem ama canım istediğinde de dolu dolu yemek ister-d-im) ve nereden baksanız 3 misli yerdim. Şimdi ise, üzerinden geçen saatlere rağmen hala tamamen doymuş durumdayım ki sanırım bir ay daha tatlı ihtiyacım olmaz artık. ;)

Böylece şöyle bir durum olmuş oldu gün boyunca:

94.gün
07:40
1 çay bardağı süt
 
4 çorba kaşığı nesfit (k.meyveli)
10:00
1 kivi
 
2 etiform kepekli bisküvi
12:45
marul + kırmızı lahana + lahana
 
haşlanmış karnabahar
 
4 köfte
 
4 kaşık yoğurt
16:00
sütlü kahve (şekersiz)
19:30
ızgara tavuk göğsü
 
salata
 
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
21:00
1,5 top vanilyalı dondurma
 
3 parça bitter çikolata
 
6 badem

Anlayacağınız, tatlı krizleri açısından bu ayı da atlatmış durumdayız, oh ne güzel ne güzel!

Yarın bebek sevme günü :) Sanırım Cuma sabahına kadar haberleşmeyiz artık, çok öptüm hepinizi mutlu mesut!!!

7 yorum:

  1. Tebrikler yeni bebeğe hayırlı uzun ömürler organik hala da olursun inşaallah ne güzel bişeydir sevdiğin insanların yavruları ne tatlıdır onları da sevmek ne alıyon bebeğe söyle bakalım
    Nuray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler nuraycım, inşallah annasıyla babasıyla çok güzel ve uzun - sağlıklı - mutlu bir ömrü olur. :)

      halalık görevimizi yaptık diyelim ;)

      Sil
  2. Allah analıı babalı büyütsün:) Bir şey soracağım, içtiğin şekersiz sütlü kahve krema ile nescafe karışımımı? Yoksa bildiğimiz sütle yapılan sütlü kahve mi????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol esra :)

      sütü ısıtarak yapmıyorum, bildiğin nescafe'yi yapıyorum suyla, bir parmak kadar da soğuk süt ekliyourm, o kadar.

      Sil
  3. Esra aslı türk kahvesi tutkunu idi yanlış hatırlamıyosam
    Nuray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru hatırlıyorsun nuray valla onun üzerine kahve tanımam ben!! :)

      Sil
  4. Ben de Türk kahvesi içiyorum, şekersiz tabii ki:)) Afiyet olsun:)))

    YanıtlaSil