10 Nisan 2013 Çarşamba

Öncesi / Sonrası molası :)

En son Mart 23 tarihine ait bir fotoğraf paylaştığımı gördüm, kısa bir "before/after" eklemesi yapalım diyorum şimdi (son dönemim pek gezmeli tozmalı oldu malumunuz, bu nedenle bazen yediklerimi aştım bazen egzersizi astım ama yine de fena gitmedim hep dikkat ettim (kendimce ve anın şartları doğrultusunda).

Arkadaşlarımın geçen post'lara yaptıkları yorumlarda dedikleri o yazılı before/after'ı, "neydim ne oldum"u ayrıca hazırlayacağım ilk uygun zamanda ama en kolayı sanırım fotoğraf paylaşmak :)

Bir iki "yeni" before ekleyelim Aralık sonu / Ocak başı tarihlerdeki İtalya turumuzdan (o sırada da alınan kiloları sayarsak 94+ bir şeylerim işte) :





Bunlar da Mart ayı başı itibariyle çeşitli kerelerde çekilmiş fotoğraflar ve "yeni" bendeniz:

Kardeşlerimin nişan akşamında, kardeşlerimle (23.03.13) 

Tribünde, eskiden dar gelen forma üstümden düşer halde (04.04.13)

 Yamuk ve kambur da çıkmış olsam hiç önemli değil, iyi ki doğdun iRo! gecesinde (08.04.13)



Maalesef boydan fotoğraf çektirmeyi hiç akıl edemediğim için şimdilik böyle bir karşılaştırma yapamıyoruz ama yakında o da olacak elbette! :)

Diğer fotolar için bkz ŞURASI.

25 yorum:

  1. en sevdiğim ve bana en gaz şey bu before/after fotoğrafları. tebrik ederim muhteşem gidiyorsun. aralardaki sapmalara kafayı takma lütfen. zaman derdin zaten hiç yoktu, sağlıkla keyifle ver kiloları mutlu mutlu ve neşeli. afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler duducaaaaaaaaaaaaan :)

      bunları böyle sıralayıp gördükçe bir de "yahu kadın senin yarın nereye gitti" gibisinden motive edici yorumları aldıkça benim de hem keyfim yerine geliyor hem de kafam bir derlenip toparlanıyor ne yalan söyleyeyim!

      doğru diyorsun, zaman derdim yok, güzelce gitsin yeter. mucuk mucuk!

      Sil
  2. Maasallah aslicigim her resmin güzelde Formali resmin bir baska güzel:)))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) teşekkür ederim çiğdemcim!
      şimdi bir de "üstüme göre" bir tane daha edinince daha da iyi olacak sanırım hehehe

      Sil
  3. 17 kilo gitmis! Yakinda 20 leride görücez,bravo sana Aslicigim.
    Son fotodanda belli ne kadar inceldigin :)
    Sapmalar olsada galiba stresstende yakiyorsun.

    Su iki gündür bende fast week yapiyorum yeni liste gelene kadar!

    Karbonhidrattli iki haftada Kilo almamak icin spora agirlik vermistim.umdugum kadar olmasada 1 Kilo zayiflamisim ki bunada sükür. Hedeflenen Kilo ( 5 kiloydu jillianla :))). Sadece 2 gün yapamadiydim. BU arada Ac tavuk kendini dari ambarinda sanirmis ya benim halimde o masal :)) ) su an 56.200 kg.
    Gecen ki fast week sonu tartida 56.600düm ikinci Slow haftada 57.200 kadar cikmisitim
    Nasil oldu anlamamistim. Neyse Sporla ve bitmeyen azimle hallettik.
    Hepimiz gibi beklemedeyim..
    Ipin ucunu kacirmamakta fayda var...:)))
    Bu arada Terazininde güzel bir diyet sayfasi varmis,icinde yok yok !
    Selamlar .Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şulecim bu yazdığına yanıt verdim sanıyordum ama bir sonrakiyle (dudu ile yazışmalarınıza) vermişim demek ki ve sonra da kalmış öööyle :)
      yeni listemizi beğendin mi? ne düşünüyorsun?

      ben 56.200 hedefleyemiyorum dahi (boy 1,69 olduğu için sanki 65 kg olsam yetecek gibi geliyor ama aslında "ideal" dediklerine inecek olsam maksimum 60 olmalıymışım falan filan ama bu saatten sonra kim takar ideali diyorum!) bence sen şahane bir haldesin, egzersizi aynı zamanda sağlık için yapmak lazım zaten, süper, devam et!

      stres de çok etkili oluyor aslında tabii şu "sapma"larıma ama kilo vermeye sebep mi onu pek bilemiyorum, olsa olsa kilo vermememi sağlar o pis stresler :))

      Sil
  4. Şule Merhaba
    2. slow haftası sonunda ben de 800 gr. aldım her gün spora rağmen. Tek değilmişim valla sevindim :)) Nasıl oldu ben de anlamadım.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Dudu,
    Hani bilemiyorum diyoruz ya ,Slow haftada
    Pilav yerine yedigim etsiz acili Cig köftelerden süpheleniyorum,üstelik iki gün öglen yemeginde.Acilidir yakar demistim ve beeeelkideee ölcüyüde kacirmisimdir Kim bilir ?
    Yani suclu Ben degilim Hakim Bey ( Mehtap Hanim) bütün suc Cig köftenin ...:)))))
    Peki bu iki hafta senin icin nasil gecti Dudu?
    Selamlar .Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bir 2 hafta ara vermek zorunda kalmıştım o yüzden geriden geliyorum yani bugün 3. günüm. şimdilik sevdim özellikle de kahvaltı menülerini, her gün birini deniyorum biskuvili olan hariç :) akşam menüsünü de tavuk/balık-salata olarak yapıyorum güzel gidiyor. bu akşam menemen :) kilo kaybı zor olacak gibi ama bakalım... umarım olur.

      Sil
  6. Degisim inanilmaz Asli, bir kez daha tebrik ederim. Bir kac gun mola vermek belki hizini biraz keser ama ipin ucunu artik kacirmayacagini biliyorsundur umarim. Bana da oluyor bu ara. Yuruyus disinda spor yapamiyorum bazen 1 hafta. Mis gibi kokan bir yemege, ekmege hayir diyemiyorum ama her zamankinden az yemeye calisiyorum. Bendeki kilolar artik zorla gidiyor.Gram gram...ama hic olmamasindan daha iyidir degil mi? 17 Mart'tan bu yana 3.5 hafta gecti ve sadece 1.5 kg vermisim, bugun tartildim yaww.Bakalim Mehtap Hanim nasil bir liste verecek bu kez,soyle bir sarsilsak fena olmayacak sanki.
    Herkese selamlar, iyi calismalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Sevcan,
      Az. Sporla 1.5 Kilo cok güzel,bende sporla 1 kilo :(
      Yani o kadar spora karsi bu biraz haksizlik degilde nedir? Yas 44 de geliyor ondanmidir ?

      Sil
    2. Yasin elbetteki onemli bir yeri vardir diye dusunuyorum ama belki de kas yaptigin icin agirliginda umdugun kadar bir degisme olmamistir.Her zaman yorum yazamasam da sevgili Asli sayesinde sizlerin yorumlarinizi okuyorum:) Jillian Michaels in abs workout unu yapabiliyorum (bu ara haftada 1-2 kez olabiliyor) o da sedece 35 dk civari. Mekik desen 10 dan sonrasi karnimi ciddi acitiyor...Itiraf kosesi oldu bu yazi sanki :) Dolayisiyla sizlerin yaptigindan daha az spor yapiyo olabilirim ama kendime gore artilarim var tabi :)) cay, kahve vs.de hicbir tatlandirici, seker kullanmiyorum.Aksamlari o kadar yorgun oluyorumki biseyler icmeye bazen vaktim olmuyor dolayisiyla kuruyemis hakkimi bile kullanmiyorum.bir diger artim da artik esim de bana katildi son 10 gundur, bakti gordu ise yariyor bi sekilde kiskandi herhalde:)Yalnizca oglum icin pilav, makarna pisiriyorum ki o da cok az.Bu arada benim yasim neredeyse 31 olacak (1.5 ay sonra) az degil bence :-))

      Sil
    3. 30ların başından 40ların ortasına kadar yolun her köşesini tutmuşuz burada hep birlikte desenize :))

      yaşla mutlaka alakası vardır zamanla metabolizma yavaşlayacağı için ama bir önemli nokta da kilo fazlası azaldıkça sanırım (tabii ki) kilo vermek zorlaşıyor (benim hala fazlam olan 12 kg var sonuçta!)

      bu listeyi ben biraz geniş geniş uyguladım ama bu "mola" sanırım bana iyi geldi arkadaşlar, kendimi daha iyi ve de bir sonraki listeye hazır hissediyorum. :)

      Sil
    4. ayrıca, sevcan'cım yazdıkların için çok teşekkürler :) değişim gözle de görülüyor artık gerçekten.
      1 ayı daha devirip bir 3-4 kg daha verebilince ben de senin izinden gidip bir yazı hazırlamayı umuyor ve istiyorum mevsimlerden roma için :)
      sevgiler çok!

      Sil
  7. Ben birazcık şurada Mevsimlerden Roma'dan ve bendeki değişikliklerden bahsettim efendim :)
    http://amsterdamcliches.blogspot.nl/2013/04/sisko-patates-yarm-kilo-domates.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaaa benden de bahsetmişsin hihihihih pek sevindim şahsen teşekkür ederim :)

      ayrıca da bu arada yazı çok güzel olmuş derhal ve direkt takibe aldım seni duducan ^o^

      Sil
    2. teşekkür ederiiiimmmmm :)

      Sil
    3. Sevgili Dudu,biraz önce blogunu ziyaret ettim ve keyifle yazdiklarini okudum.
      Yorum birakamadim Adsiz secenegin olmadigi icin.
      Hepimiz saglikli yemek konusunda bilinclendik sanirim :)
      Herkese iyi aksamlar.simdi Bayern München- juventusa bakacagiz.Sule

      Sil
    4. Teşekkür ederim Şule. Çok fazla spam yorum geldiği ve artık bıktırdığı için adsız yorumları engellemek zorunda kaldım. Yorumunu buradan da okumak güzel. Tekrar teşekkür ederim.

      Sil
  8. Bir tek sondan ikinci resimde bir değişiklik göremedim hala fenerbahçelisin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) evet o değişmiyor, hep baki!

      Sil
    2. Aslı yorumumu tamamlyamamıştım ama kim olduğumu anlamışsındır harika gözüküyosun eskiden de şimdi de yüzündeki neşe yeter
      Nuray

      Sil
    3. nuray çok teşekkür ederim! :)

      - tanımıştım evet, artık karıştırmıyorum seni diyeceğim ama çok iddialı olacak yarın öbür gün karıştırıvereceğim sonra utanacağım :)) -

      Sil
  9. Aslıcığım seni yürekten kutluyorum... süper gidiyosun ve harika görünüyosun. yeni listenin sonunda daha da güzel olacaksın inan:)) aslında kilonu yazmasan ideal kilonda sanılrsın. fener forması da çok yakışmış:))) baştan beri izliyorum seni.ben de 9 kilo verdim.aslında 10 du ama 1kg geri geldi maalesef:( ama devam edicem tabii. m.roma da LKKNK rumuzum. ülkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ülkü merhaba! ve, çok teşekkür ederim :))
      seni ben de mevsimlerdenroma'ya bıraktığın yorumlardan (görebildiğim kadarıyla) tanıyorum ve yazdığın için çok mutlu oldum.

      9 kg'ı hiç küçümsememek lazım yahu aynen devam ettiğinde bunun çok daha fazlalaşacağını göreceğiz yeni programda (ben çok umutluyum bundan!)

      lütfen arasıra iki satır yaz, birbirimizi desteklemeye devam edelim ;)

      sevgiler.

      Sil