3 Temmuz 2013 Çarşamba

"Çapulcu Ayyaş ve 69 kg Aslı" :)

Ne zamandır sürekli yiyorum yiyorum yiyorum diyorum.
Ki, ne zamandır da sürekli yiyorum vallahi yalan yok!

Ama bu arada kilo da veriyorum (tamam, eskisi kadar çok değil belki ama yine de almıyorum demek bile bir mucize!).

Peki ne oldum? Bunu size geçen ayki doğum günümde (Haziran 12) çekilmiş bir fotoğrafla göstermek istiyorum.

Çok sevgili arkadaşım canımciyerim Ç gene bana hoş bir sürpriz yapmış ve fotoğrafta göreceğiz süper sevimli ve şımarık şeyi hazırlamış :))

Bu fotoğraf 69 kg olan bendenizi göstermekte efendim (o zaman o kilodaydım) :


Bir önceki gece neredeyse hiç uyumamış olmama, Gezi Direnişi'nin en civcivli zamanları olmasına, işgünü sonunda deli gibi yorgun olmama rağmen gene de idare eder halde sanki, değil mi? ;)

Devam ediyorum... 65'te bir fotoğraf daha paylaşacağım elbet!

6 yorum:

  1. 41kere masaallah sana.Aslicigim.Sanirim Mevsimlerden Romanin en kisa zamanda en cok Kilo vereni olarak rekor kiracaksin.
    Ramazana Hazir gibiyim :))
    Dünde cok Güzel gecti listeye uydum.Bugün icin Sabah,ara ve ögleyi birarada yapinca aksam dengeyi kurarak Hindi eti ve mantarla kendimi ciddiyete davet edecegim.Sabah Sassy suyumu ictim ,simdide soguk metabolizma cayimi icerek sivi alimini artirmam gerekiyor.
    uzun Zaman Jillianla egsersiz yapmayip birden yapinca kaslarim isyan etti iki gündür.Merdivenleri ah! puf! la inip cikabiliyorum.:)Leslie ile aramiz iyiydi ama bu Jilliannin egsersizleri arayi hic affetmiyor.
    Hoscakal!Sule

    YanıtlaSil
  2. Şulecim teşekkür ederim :) "Diyet" yapamıyorum artık ama gene de dikkat etmeye çalışıyorum ve mutlaka bir düzen dahilinde gitmeye çalışıyorum. Ama pek de mümkün olmuyor bu aralar hep bir dışarıda olma, dışarıda yeme, dışarıda içme hallerindeyim. Bu haftadan sonra azalacak bu tempo, o zaman toparlarım artık sanırım.
    Geçenlerde de bir yazmıştın ama yorumlar arasında bulamadım bu sefer, Sassy suyunun ne olduğunu bana tekrar hatırlatabilir misin?
    Şu egzersiz meselesi bende koptu gitti yahu, bir gün yapsam iki gün yapmaz oldum. Haftaya bunu da tekrar düzene sokmam lazım.
    Ay o lazım bu lazım nasıl olacak bu iş!! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslicigim bu suya benzer bir icecegi bloglardan birinden daha önceden denemistim.
      Simdiki ismiyle "Sassy Su " tarifini "Bikini Projesi" blogunda gördüm.
      Ordan bakabilirsin.Limonlu.salatalikli,naneli su.Bel inceltmeye faydasi varmis.Günde 2 litre icilmesi gerekiyormus.Icimi güzel bir su.Detaylarini orda bulursun.sevgiler Sule

      Sil
  3. Merhaba Aslicim!
    Harika görünüyorsun yine, tebrik ediyorum 68,6 ve azmin icin!!
    su anda kisa bir tatil imkani yarattik ve pazartesi gününe kadar bir haftalik mola verdim aslicim..sagim solum heryerim yiyeceklerle dolu iken aslinda devam ederim diye düsünüyordum fakat her ne kadar dikkat etsemde tahminen 2-3 kilo aldigimi saniyorum.. Mehtapin yazisini ve seninde yazilarini okuyunca icime su serpildi:) pazartesi tekrar bu kez daha azimli devam ederim diye söz verdim kendime:)
    Sulecim son okudugum kitaplar: Incir Kuslari ve Samda bir Türk Gelini; Sinan Akyüz..su anda da Icinizdeki Cocugu okuyorum D.Cüceloglu.. aslinda daha önce cevap yazmistim fakat silindi maalesef..
    sevgilerle!

    YanıtlaSil
  4. "icimizdeki Cocuk" :)

    YanıtlaSil
  5. Aslıcığım gelişimini yakından izleyen biri olarak hala sana inanamıyorum. O kadar güzel bir kadın oldun ki :) Fıstıklığın ve güleryüzün daim olsun canım.

    YanıtlaSil