4 Temmuz 2013 Perşembe

Kuru pastaya doymak, kuru pastadan bıkmak (171.gün)

Evvelsi günün misafirlerinden arda kalan kuru pastaları buzdolabımda bulmamla başladı sabahım dün... Kahvaltı ve ara öğünlerim kuru pasta doldu (deli gibi değil elbette, adet olarak kaç yazmışsam o kadar) ama sonuçta sanırım artık uzunca bir süre kuru pasta yemek istemeyeceğim (bu sabah da kahvaltıyı 4 tane alıp ağzıma tıkarak geçiştiriverdim gelince az önce, ara öğünlerim için de 4 tane ayırdıktan sonra kalanını Fatmaanım'a verdim arkadaşlarımıza çay molasında ikram etsin diye). Amma eli bol firmaymışız, amma kuru pasta almışız!

Dün gittim ve kardeşimin düğünü için beğendiğim elbiseyi aldım! Çok güzel oldu sanırsam... :) Şimdi mesele kilo almadan ve kilo vermeden Ekim'e varmak ki elbise şu anda durduğu gibi durabilsin. Kalıbı dar sayılabilecek bir elbise, diğer birçok elbisede 38 giyerken bunda 40 almam gerekti. Üzüldüm mü? Hayır, asla! Yola 46 beden çıktığımı unutmuyorum...

Akşam iş çıkışı sokaklarda olup da eve dışarıda yemeden gelince evde önceden kalan köfteler imdadıma yetişti. Sonrasında ise biraz da sinirden olsa gerek (evet dün birazcık gergin ve mutsuzdum açıkçası) kaptırdım kendimi gittim... Maalesef sonrasında da direkt vurdum kafayı yattım uyudum. O kadar karbonhidrata bu kadar ancak oluyor sanırım.

Bu akşam da arkadaşlarımla dışarılardayım, ne korkunç bir insan olma yolundayım ben yahu!! Korkmuyorum işin kötüsü kilo alacağım diye, bir gün kötü patlarsa onu da burada yüzüm kızarmadan yazarım gibi geliyor bana. :)

Dünün listesini koyuyorum utanmadan arsızca ve kaçıyorum işimi gücümü yapmaya:

171.gün
08:00
4 adet tuzlu kuru pasta
10:30
2 adet tuzlu kuru pasta
12:45
1 tabak patlıcan yemeği
 
1 dilim kepek ekmeği
 
1 kase yoğurt
16:00
2 adet tuzlu kuru pasta
 
1 bardak ayran
20:30
2 dilim çavdar ekmeği
 
3 adet köfte
 
1 kaşık yoğurt
 
1 adet yufka ekmeği
 
2 çorba kaşığı çilek reçeli

Ve, gittim!

1 yorum:

  1. ben bu listeyi şimdi gördüm kuru koleksiyonuna Beypazarı kurusunu da ekle tavsiye ederim:))
    bi de bunun yaş versiyonu da gelecek mi:))
    nuray

    YanıtlaSil