24 Haziran 2013 Pazartesi

"Ara" Bitti! 153-161.günler (ara-20'dan 28'e)

Herkese tekrar merhabaaaaa!!!

Aralıklarla ses vermeye çalışsam da çok mümkün olmadı geçtiğimiz haftalar içerisinde, öncelikle herkesin iyi ve sağlıklı olduğunu umuyorum! Yorumlara da maalesef çok bakamadım, diyet kafasından çıkayım derken kafam iyice dağıldı açık söylemek gerekirse. Benim yaptığımı siz yapmazsanız ve bu yazının yorumuna iki satır da olsa halinizi yazarsanız çok sevinirim, iyi misiniz arkadaşlarım? :)

4 hafta dolu dolu bir ara oldu, ben bir iki günün firesini dışında tutarak her günün listesini buraya aktarmaya özen gösterdim ama son 8 günü izninizle yazmayacağım. İki sebepten ötürü: uykusuzluk ve de bozuk düzen nedeniyle öyle absürd saatlerde o kadar abuk sabuk şeyler yedim ki, yazıp da azar işitmeye (! hahaha !) niyetim pek yok, ikinci sebep ise hep sonradan dönüp bir şeyler karaladığım için eksikli gedikli olacak olan listelerin burada durmasına pek gerek yok sanki (diye düşünüyorum ben).

Zaten, merak ediyorsanız eğer, özellikle son haftanın egzersizsiz (evet, hiç ama HİÇ egzersiz yapmadım) ve de düzensiz beslenmeli günleri sayesinde hoooop aldım 1,5 kg. Evet, bu sabah itibariyle 70.5 kg olmuş haldeyim tekrar. Sebepler belli: ekmek, hamur işi, dondurma, yemekhane yemekleri, içki (çok ve sık içmemiş olsam da, geçen 4 ay boyunca hiç içmedikten sonra hem bol kalori hem de ödem soktum bünyeye, farkında değilim sanmayın).

Yine de şikayet etmeyeceğim çünkü bünye sanırım şimdi diyete tekrar hazırdır.

Evet evet, ARA BİTTİ! Son dönemeci dönerek 65'e düşmeyi planladığım parkura girmiş bulunuyorum! Birinci programa geri döndüm bu sabah itibariyle, nasılsa son 4 haftada o kadar dışına taştım ki, bünyeyi baştan hazırlamak fayda eder diye düşünüyorum. Etrafımdaki (istisnasız) HERKES 65 kg'a inmemem - hatta 70'de kendimi sabitlemem - gerektiği konusunda hemfikir fakat ben bir kez daha sanırım kimsenin sözünü dinlemeden kendi bildiğimi okuyacağım :))

Bu arada, hafta sonu gittim ve kendime kardeşimin düğününde giyeceğim kıyafeti aldım!!! Dar kesimli bir elbise (hayır, balık değil, sadece düz) bu nedenle de 38'e girebildiğim halde birazcık fazla üzerime oturduğu için 40 bedenini aldım. Şimdi ki düşüncem 40 bedeni eğer 65'e inersem nasıl giyerim... Ama şimdilik onu düşünmeyeceğim, tadilat denen bir şey var bu dünyada çok şükür!! :)

Hepinize çok çok sevgiler, öpücükler!!

10 yorum:

  1. Hellööööö
    Şu bir anda inilen kilolar ve zart diye geri gelen 1-2 kilo var ya... 2 haftadır onlarla uğraşıyorum ama bir yandan da yiyorum ve içiyorum sanki 4 ay kendini tutmuş ben değilmişim gibi. Yine biz en iyisi suyla yaşayalım Aslı, bir süre daha diğerleri bir köşede beklesin.
    En baştaki programa dönmeyi ben de düşündüm hatta çok da istiyorum 60 altını görebilmek için fakat 2 gün sonra ailem geliyor ziyarete. Kendimi suçlu hissetmektense kendimce işte dengeleyerek, tartıp biçerek yemeye karar verdim. Ya biz ömür boyu böyle hep ne yiyeceğimizi mi düşüneceğiz? Hahaha hayır ben alıştım da yani listesiz oldum mu kendimi boşlukta hissediyorum :)
    Iyi haftalar olsun canikom. hop hop vıjt vıjt gitsin şu saçma salak emanet kilolar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay hadi duducan gerçekten çok iyi bir hafta olsun rica edeceğim herkesten ve tüm güçlerden :)

      sen bence unut şimdi şöyle diyet miyet falan filan ters kızım aile yanındayken! bu arada gözün aydın şimdiden ne güzel.

      ve yanıt veriyorum: evet hep böyle tartıp biçip düşüneceğiz sanırsam ki! höf... di mi? :))

      Sil
  2. Aslıımmmm, bu 2 cümleyi kim yazdı çabuk sööölleee :) "Şimdi ki düşüncem 40 bedeni eğer 65'e inersem nasıl giyerim... Ama şimdilik onu düşünmeyeceğim,"
    Şaka bir yana, ben de bu sabah 69,5 idim ve ben de 65 olmak istiyorum. Bu sefer seninleyim, hadi son dönemeçte beraber. Ve de ayrıca össledim, çarşamba akşamı görüşücez, yuppi :) Muckkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahahahah cidden ya ne biçim bir cümle olmuş değil mi!!! :))

      40 beden şimdi oluyor da, 65 kg olduğumda büyük gelirse ne yapacam gibisinden eften püften dertlerim olduğu için vallahi billahi şükürlerden şükür beğeniyorum balkızım :*

      birlikte inelim o zaman hadi bakalım! çarşamba akşamı da yediğinde içtiğinde gözüm var bu durumda, haberin olsun ahaha

      Sil
  3. Merhaba Aslicim! Iyi olduguna cok sevindim, dogrusu öyle alismisimki sana, motive edici sözlerine sik sik bakindim ve iyi oldugunu umarak tekrar yazmani bekledim:)
    Baslangic programi derken ocak ayindakimi?
    ben bu arada 2 kilo verdim ve coook mutluyum dogrusu:) cok sükür uzun zaman sonra 67 oldum..hedefimize hep birlikte ulasacagiz!
    sevgilerle!
    nil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nilcim merhaba!! güzel sözlerin için teşekkür ederim, biraz sarsıldım geçen haftalarda ama şimdi kendimde ve buradayım hem de çok ama çok azimliyim! :)

      evet ocak 14'te başladığımız listeye döndüm, nasılsa haftalardır ipin ucunu bırakmışken bünyeyi tekrar diyete hazırlamak iyi fikir olur diye düşündüm.

      2 kilo süpermiş yahu, tebrik ederim!! :)) 67 benim de bir-iki haftaya görmeyi umduğum kilogram, peşindeyim yakın takipte...

      sevgiler, öpücükler.

      Sil
  4. aslı sen yokken ben de yoktum fazla bişey kaçırmamışım gibi
    65 iyidir
    sonra belki 60 bile düşünülebilir 62 yada
    nuray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nuraycım şimdilik bir 65 olsun, şu elbiseyi tadilat gerektirmeden giyeyim de hele bir (şu anda üstüme iyi oluyor, 3-4 kg bozmaz diyorum ama 60'a düşersem hele o zaman daralttırmam gerekir ki hiç istemiyorum uğraşmak!) :)))

      bizimkilerin düğünü derneği bitsin, ekim - aralık arası son 5 kg'a girişirim artık eheh

      sen ne durumdasın?

      Sil