15 Haziran 2013 Cumartesi

ARAMIZDAKİ DİYETÇİLER! :)

Arkadaşlarımız bu arada seçtikleri bir listeyi takip ederek diyete dönüş yaptılar ve daha önceki yorumlarda ben de katılmayı planlasam da onları yarı yolda bırakarak (aslında daha yolun en başından!) döndüm biliyorsunuz.

Şule'ciğe demiştim ayrı bir post açalım diye ama sonra bir türlü fırsat bulamamıştım.

Sizler kullanmak isterseniz, bu programa ait tüm yazışmalar rahatlıkla bulunabilecek tek bir post altında olsun isterseniz burası sizindir arkadaşlarım! :)

Hangi listeyi uyguladığınızı bir daha hatırlatırsanız (maalesef hayattan kopuk haldeyim malumunuz) onu da yazının kendisine ekleyebiliriz isterseniz.

Hepinize çoooook çok kolaylıklar ve koskocaman sevgiler!!

12 yorum:

  1. Evet olmam gerek yerdeyim simdi :)
    5+3+1 li 4.cü listenin 5 günü bitti cok sevindim ya ,eti ve peyniri özlemistim.sabahta sütle corn flakes yedim.

    Ögleye ayiptir söylemesi et kizartim kendime bizimkiler futbol takimiyla
    Eglenceye gittiler.
    Aksama yesil corba pisecek.uyduruk bir sey olacak fazla alis veris yapamadim.
    Yesil fasulye,brokoli,kabak ,yesil sogan ,donmus ispanaktan olusacak.
    Spor yapamadim daha ,sadece alis verise bisikletle gittim.
    Son iki gün kiraz ve cilek yiyerek (aksam ) listeyi biraz deldim.:)
    Yarin Kuzey Almanya Takim Sampiyonlugu Turnuvasina gidiyoruz.Cocuklarin isi cok cok zor.Cok güclü takimlar var.Heyecanli
    Gececek .Iyi olan kazansin Tabii.
    Herkese huzurlu gececek haftasonlari diliyorum.Sule

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Aslicim ve Sevgili Sule:) ve tüm bizimle son paylastigimiz listeyi takip eden arkadaslar! Dogrusu bu hafta benim icin biraz zor gecti, özellikle bas agrilarim nedeniyle birde yanimda ilgilenmem onunla oyunlar (futbol) oynamam gereken 2,5 yasindaki oglum ile abur cubur yemeye alismis birisi olarak tekrar bir düzene girmeye calismak beni biraz zorladi..:)aslinda dün de burdan paylasmak istemistim fakat maalesef yazdiklarim hep silindi..
    Aslicim iyi olduguna cok sevindim! Dualarimiz sizlerle, insallah hersey düzelecek diliyorum!
    Sevgili Sulecim, umarim cocuklarin Turnuvasi iyi gecmistir!! Bence basarmislar bile orda olmak ve hayatlarina erken yasta sporu kazandirarak..
    habertürk köse yazarini okumaktayim su siralar, belki ilginizi cekerse paylasiyorum:
    http://www.haberturk.com/yazarlar/gunes-aksus/851261-moral-varsa-diyet-var
    Sevgilerle!
    nil

    YanıtlaSil
  3. Sule ne yaptınız, sonuçlar nasıl, oğlun nasıldı?
    Nil eski günleri hatırlattın o ne zor iş oğlan çocuğu büyütmek
    bütün gün evdeysen top oyna yoksa parka çıkart kalan zamanda yemek yap ve diğer işler nefes alamıyordum
    Allah kolaylık versin
    ne iyi laf öyle moral varsa diyet var bu ara ülkecek diyet miyet yok
    nuray

    YanıtlaSil
  4. Selam Arkadaslar,
    Bizim cocuklar 6 takim icinden 3 cü oldular.Ikincide olabilirlerdi ama karsi takimi gecen hafta yenmistikki 4-2,Hamburgtaki en büyük rakibimiz ,bu sefer onlarin kurnaz taktigi ile 4-3 kaybettik.Onlar daha hirsi ve iyi yaristilar kabül etmek lazim.
    Ama 1 ciligi baska eyalete kaptirdik .birinci gelen takimin yüksek kiloda yarisan cocuklari(pardon genc adamlari 14 yasinda) boy ve yas,teknik avantajlarini iyi kullandilar ve bütün yaptiklari maclari kazandilar .Onlara karsi kimsenin sansi yoktu.
    Seneye umutluyuz:))
    Cok heyecanli gecen karsilasmalar bizim taraftarlarin yogun destegiyle daha bir coskulu oldu.seslerimiz aksama kisildi.
    Dün tabii yine liste disindaydim.sabah 1 fincan kahve ve brezel ( alman simidi) yedim aksam dörtte kadar gitti.Aksam eve gelirken 1 tane tavukburger yedim midem kazinmisti,ikincisininde sadece tavugunu yiyebildim tikandim.Aksam 1 kahve ictim o kadar .Ne kadar su ictim farkinda degilim. Bugün listeye devam tabii.ama tarti ramazana kadar yok.
    Evet oglan cocugu büyütmek pek bir stressli :)
    Kucüklügünden beri sporla yogun ilgilendirdim.tek cocuk ve hareketli cocuk oldugu icin.tabii ev hanimi olarak getir götür,parka götür futbol oynat bana aitti.Araba kullanmadigim icin bisikletle bütün randevulara
    Yetistir,oralarda bekle zevkli ama yorucuyduda.hepte beraberdik.simdi yasi büyüdü artik kendi kendinede gidebiliyor.Ben kendimede spor olsun diye eslik etsemde bir zaman sonra oda olmuyacak.
    Anne olarak bir noktadan sonra erkek cocuklari arasindaki mesafe aciliyor.Üzücüde olsa
    Doganin kanunu...
    Bu carsamba karne aliyor ve 6 haftalik yaz tatili basliyor.Dinlenmeye hak ettiler.
    Bu arada göz doktorunada gittim.bas agrilari gözlerden kaynaklanmiyormus.gözlerimde yasima göre gayet iyiymis istersem gerek duyarsam okuma gözlügü takabilirmis. su an ihtiyac hissetmiyorum.dr.bool su icmemi tavsiye etti gözlerimden yaslar gelir bazen disari cikinca, fazla internet sörfü yaparsam ,rüzgarli soguk havalarda; gözyasi torbalarim kuruymus oda az su icmekten olurmus aklinizda bulunsun ,bol su icen hasta olmuyor galiba:)
    Ama farkina fardigim koku allerjimi birsey tetiklerse( camasir suyu,parfüm,vs,) ve klimali yerler bende hemen alin agrisinaneden oluyor.Nerdeyse soguk klima aletlerinden nefret ediyorum.Avm lerde bile kacacak yer ariyorum resmen.
    Nilcigim gecmis olsun.sende kendince sebeplerini arastir belki bir cözüm bulursun.
    Benimkiler adeta gecti ama cok dikkat etmek zorundayim her an tekrarliyacak diye korkuyorum .
    Sabah aksam internetten bütün gazeteleri ve bloglari takip etmeye calisiyorum .huzur dolu günler icin calisilmasi dilegiyle.Selamlar herkese.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba arkadaslar! Nasilsiniz? Bulundugunuz yerde hava durumu nasil bilmiyorum ama Avusturyada nefes almakta zorlaniyoruz adeta..genelde yagmurlu gecer yaz aylari ve bizlerde sicak olsa keske derdik ama 34-35 dereceler fazla geldi:)
    Dogrusu ben listeye sadik kalamadim son iki günde:( istahim öyle azdiki meyve, hafif ara ögünlerle gecistirdim ki hatta sevindim dogrusu bu duruma:)
    beni anliyorsunuz sevgili nuray ve sule:) kendi meslegim "egitimci" olmasina ragmen yinede bazen cok zorlandigim anlar oluyor..dogrusu tahmin ettigini okudugumda gülümsedim nuraycim, demekki sadece benim oglum degil aktiveteler isteyen, kipir kipir olan:)
    Sulecim tekrar tebrik etmek istiyorum seni ve cocuklari! Bence onlar zaten Sampiyonlar! Dilerim bende bir gün oglumla ayni heyecanlari yasarim!
    Su anda hala ayni listedemisiniz arkadaslar?
    Herkeze cok selamlar! Herseye ragmen sizlerle birlikte devam etmek beni cok mutlu ediyor!!
    sevgiyle kalin!
    iyi geceler!
    nil

    YanıtlaSil
  6. Iyi aksamlar,
    iki gündür "Cavdar Tarlasinda Cocuklar" kitabini okuyorum bitmek üzere hic hosuma gitmedi
    :(
    Okumak zaman kaybi oldu.
    Son günlerde Hamburg cok sicak ,sikayet etmiyorum.
    Bugün isyerinde klimalari gene cok acmislardi.is bitimine yakin kaparttirdim,siddetli bas agrisi yapti.Eve gelince ilac alip yattim.
    Ilk uyguladigim liste bitti devamina gecemedim.bugün mevsimlerden romadan zeynebb in
    Yaptigi listeyi 2009 4. Liste yi gözden gecirdim.1 haftadir spor yapamadim bisiklet sürmek disinda.bugün oglum top oynarken bende parkta yürüdüm.Ardindan parktaki spor aletini kullanirken yagmura yakalandik eve zor kactik,siril siklam olduk.Yaz yagmuru ortaligi biraz serinletti.Hamburg cok yesil ya biraz sicak olunca cimenler bozkira dönüsüyor.
    Aslicigim uzuuun zamandir yazmiyorsun,özlettin kendini.
    Herkese selamlar.Sule

    YanıtlaSil
  7. Ben de Turkiye'deyken kitap stogu yaptim zorla getirdim ancak hicbirine baslama firsati bulamadim henuz:(
    Program desen o da yok:( Aslinda bu biraz benden kaynaklaniyor. Daha fazla vermek istemiyorum (1 kg haric) aksi takdirde 36 beden bol gelecek ki bu da gardrobu tekrar degistirmek demek...O yuzden herhangi bir program yok gibi ama dusunerek yiyorum. Aslinda yediklerim slow week gibi genelde, karbonhidrati fazla kacirirsam ertesi gun sebzeye ve salataya agirlik veriyorum.Tatildeki fazla kilo gitti bile bu sekilde.Bazen Cincinnati cok sicak olabiliyor o yuzden sporu aksatabiliyorum gunduzleri ancak oglum sagolsun (20.5 aylik) beni fazlasiyla yurutup kosturuyor.Artik onu da egzersizden sayiyorum.
    Herkese guzel bir hafta sonu dilerim.Benimki cok yogun gececek gibi...

    YanıtlaSil
  8. Sevcan sen hangi kitaplari aldin?
    Bende önce elimdeki kitaplari bitirdim sonra ve anca Istanbuldan aldiklarima sira geldi.ilki hayal kirikligi ile sonuclandi simdi sira Livanelinin kitabi "Son Ada"da bakalim insallah iyi cikar.
    Bende sanki biraz daha hafifledim ama tartilmiyorum ..
    Bugün tarladan cilek topladim tabii toplarken yemek serbesti ve bende dogal hakkimi sonuna kadar kullandim:) bu imkan her zaman olmuyor.Yarin tekrar spor vakti.
    Ayrica haklisin cok zayiflamakta bütceyi zorluyor.önceki kiyafetler bol geliyor coguda daha yeniydi.Almanyada el isciligi cok pahali.Terziye düzeltirmek baya tuzlu oluyor.en basiti bir pantolun kisaltimasi ( boy kisa oldugu icin) 7 euro .bu isi kendim elde halletsemde ince islerde profosyenel yardim sart.
    Hal böyle olunca zayiflamayada dikkat etmek gerekecek ,en iyisi ramazan sonu koruma programi.36 beden gayet rahat oluyor.1-2 kilonun göbek- bel bölgesinden gitmesi gerekiyor onun icin bölgesel spora baslamak istiyorum ama hep birseyler engel oluyor :)
    Babanin durumu nasil? Umarim düzelme olmustur. Ogluna öpücükler,bu yaslarda hep arkalarindan kosusturmak gerekiyor,kolay gelsin.Selamlar.Sule

    YanıtlaSil
  9. Aslicaaaan nerdesin?Sule

    YanıtlaSil
  10. Cavdar Tarlasinda Cocuklar cok tartismali bir kitap. Benim cok sevdigim bir kitaptir ama etrafimda okuyup da begenmeyen cok kisi gordum :)

    Ben de bu haftasonu kardesimin mezuniyetinden sonra yeniden listelere donmeyi dusunuyorum. Buyuk ihtimalle slow-fast-slow olacak. Oneriniz var mi?

    Sulecigim, masraf kismina canı gonulden katılıyorum. Havalar da isindigindan beri 3 tshirt ve 2 pantalonla ve 1 etekle hayatimi surduruyorum resmen. Alisveristen pek hazzetmedigim icin gidip ustume gore bir seyler bakmanin dusuncesi bile usandiriyor.

    Aslı'dan da tez vakitte ses gelir umarim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Tek ben degilmisim demekki bu isten hoslanmiyan,banada resmen sikinti geliyor.Giy cikar ,ara dur.Burdaki insanlar uzun olduklari icin beden ölcüsü uysada kesin kollar ve bacaklar uzun oluyor ve her giydigin üstünde güzel durmuyor.Tesadüfen modeli hosuma giden ve gicince cuuup diye oruran kiyafet olursa baliklama dalip fiyatina bakmadan aliyorum ki bu cok sik olmuyor :) Bernacim .
    Bu yuzden kiyafet aramaktan ,dolasmaktan pek hoslammiyorum.
    Ha deyincede dolabi yeni kiyafetlerle dolduramiyorsun.burda indirimli satislar basladi ve 2 haftalik izine ciktigim icin zamanimda var artik .Bir kac degisik kiyafet almak istiyorum .bakalim
    Sevgilerle Sule

    YanıtlaSil
  12. çavdar tarlasında çocuklar benim de en sevdiğim roman değil aslında yav, hatta pek de sevmem. ama yine de edebi açıdan önemli görüldüğü de bir gerçek. geçmiş olsun şulecim :))

    eee neler yaptınız bakayım ben yokken? nedir son durumlar?

    herkese sevgiler.

    YanıtlaSil