21 Ekim 2013 Pazartesi

Diyet öncesi son günler (12&13&14/14)

Veeeeeeeeee tekrar güçlü bir merhaba olsun arkadaşlar!! :)

Kürkçü dükkanına (Ağustos başından bu yana aldığım 3 kilo ile birlikte) geri dönerken öncelikle DİYET LİSTELERİ sayfamıza mevsimlerden Roma'da Mehtap Hn'ın Eylül ortasında verdiği listeyi eklediğimi bildirmek istiyorum arkadaşlarım! :)

Yanlış anlamadıysam, bu listeyi iki hafta boyunca uygulayacağız, ki bu iyi haber. Tekrar diyet disiplinine girebileceğimiz kadar fazla seçenekli, bizi pek sıkmayacak bir programa benziyor. Yapanlar varsa ve yol göstermek isterse, geriden gelen ama azimli bu arkadaşınıza yardımcı olmak istersiniz belki? :))

Bu arada, bir ufak sorum var bile, maalesef mevsimlerden Roma'da yorumları takip etmekten de koptuğum için oraya bakmadan buraya yazayım dedim belki sizler dikkat etmişsinizdir ve yanıtınız vardır benim için (orada yanıtlanmışsa eğer utanırım çünkü tekrar sormaya) : 23 Eylül'de Mehtap yeni bir listeyi o haftanın Çarşamba gününde vereceğini söylemiş (bu nedenle ben de verdiği 11.programı 14 gün olarak planladığı sonucunu çıkarttım) ama sonrasında bir liste vermemiş. Bu konuda bir bilginiz var mıdır? Ne durumdayız, hala 12 Eylül listesi mi yapılıyor?

Önümde zaten 2 hafta var bu yanıtı almak için - arada mevsimlerden Roma'daki yorumları da incelemeye fırsatım olacak olmasına ama tembellik diz boyu (ahahaha) bu nedenle yanıtı bilen varsa ve yazarsa beni ÇOOOOK mutlu eder!

Gelelim geçtiğimiz haftanın son 3 gününü de eklemeye... Yedik içtik ve de hem işimizin hem de diyetimizin başına döndük, bu nedenle ne kadar abartılı olsa da buraya koymaktan utanmıyorum çünkü kafa bu sabah itibariyle diyete tekrar yoğunlaştı, oleyo!!!


277.gün
278.gün
09:00
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
08:00
2 dilim çavdar ekmeği
 
1 dilim beyaz peynir
 
1 dilim beyaz peynir
 
1 dilim izmir tulum peyniri
10:30
1/4 simit
 
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
12:00
1 kase mercimek çorbası
11:00
1 kalburabasma tatlısı
 
1 panini sandöviç, çedar peynirli
13:30
2 kepçe domates çorbası
17:00
3 grissini
 
2 grissini
19:00
1 kase mercimek çorbası
 
4 kaşık kısır
 
1 parça biftek
19:00
3 köfte
 
3 kaşık iç pilav
 
2 kaşık kısır
21:30
1 parça sütlü çikolata
21:30
1 şişe bira
 
 
 
1 kase yer fıstığı
 
 
279.gün
 
 
09:00
1/2 simit
 
 
 
1 dilim ekmek (beyaz)
 
 
 
2 dilim beyaz peynir
 
 
 
1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli
 
 
13:00
4 kaşık bulgur pilavı
 
 
 
salata
 
 
 
1 dilim börek
 
 
 
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
 
 
18:00
1 döner dürüm
 
 
 
salata
 
 
19:30
1 parça muhallebi tatlısı (bisküvili)
 
 
 
1/2 dilim frambuazlı pasta
 
 

278.gün Cumartesi'ydi ve aile olarak Vialand'e giderek oyuncaklarda (ve kalabalık nedeniyle uzuuuun süren sıralarda) vakit geçirdik, yemeler içmeler orada bulduklarımızla olunca (ve tabii nasılsa hafta başında diyete başlamak söz konusu olunca) da tabii hiç sakınmadım yediğimden içtiğimden :))

Dün akşamüstü ise sevgili yeni evli kardeşim ve dünyalar güzeli eşi (ki o da benim sanki doğuştan kardeşim!) bizi evlerinde ağırladılar, maç seyrettik ve yaptığı tatlılardan yedik, yemesem olmazdı :P

Artık hepsi geride kaldı ama bakınız aehuaeha ben geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim! :))

İşe yoğunlaşıyorum, ama akşam gene burada bugünün performansıyla yer alacağım efem! Herkese sevgiler, şahane bir hafta olsun!

Not: Vialand demişken... Şu şaheser fotoyu buraya koymam lazım ahahahah bu da benim kilo almamın cezası olsun, ailecek düştüğümüz hallere gülün :P (ceza olsun diyorum ama ben görünemiyorum zaten çünkü elimle yüzümü kapatmışım ahahah nasıl korktuysam artık!!!)

7 yorum:

  1. Asliiii
    Maalesef yeni liste gelmedi. Yani o bi yeni baslayan senin elindeki liste geldi ve kaldi. sonrasi kara delik. Ben eeeennnn baslara dondum gibi gibi sayilabilir.
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. iyi etmişsin duducan! :) ben de şu iki hafta sonrası belki ikinci programa dönerim eğer liste gelmezse. bu verdiği zaten pek geniş ve ferah, teeee 14 ocak listesi gibi :)
    sana da kolay gelsin hadi bakalım kış geldi nasılsa ^^

    YanıtlaSil
  3. Aslı'cığım selamlar:) Evvela kardeşini ve sevgili eşini tebrik ediyorum. Ben bu yeni programı 1 ay uyguladım, sonuçta aldığım 2.5 kg yi vermişim. Çok kolay oldu. 58 kg ye geri düştüm, aynı modda devam etsem bile gene vermeye devam edeceğime inanıyorum. Hedef 52 :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler :) 52 hedefinde hangi noktadasın şimdi? Bu programı kesintisiz (hatta tek bir gün dahi tamamıyla) uygulamış değilim henüz ama azimliyim, olacak :))
      Sevgiler.

      Sil
    2. Hala 58 deyim.:) Hayatımda yaşadığım bazı zorluklar nedeniyle çok kasmak istemiyorum. Çok baskı yapınca ters tepiyor, sanki sende de öyle bir durum var gibi. Bulunduğumuz durumdan memnun olup kısa bir süre bu kiloda kalıp, o arada motivasyonu yenilemeliyiz. Ben bu aralar bikini projesine takılıyorum motive olmak için ama O' da o kadar az yiyor ki bana pek uymuyor. Ama sakin olup paniğe kapılmamak önemli, ben panik yaptığımda çok kolay kilo alıyorum. Sana kolay gelsin:))

      Sil
  4. Merhaba Arkadaslar,
    Bence Mehtap Hanim bu bayramin da gecmesini bekledi :) belki bayramda kilo alanlar olur da tekrarlamak isterler diye. Ayiptir soylemesi Ramazan'da kendimi cok tebrik ettim, cok iyiydim ama bu bayram tatliya biraz dustum galiba. Tartilmadim henuz, bir hafta sonra tartilip durum degerlendirmesi yaparim. +1 olabilir en fazla. Zaten havalar sogudu ve yuruyusler basladi tekrar, en kisa surede gider insallah. Sizlere de kolay gelsin! Sevcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevcancım merhaba, ben de aynı şeyi düşündüm aslında - herhalde bayramın geçmesini bekliyor dedim ama bayramlar geçti Mehtap dönmedi. Hoş, dönse de ben bu kafada 14 Ocak'taki çelik iradeyi gösterir miyim emin değilim. Sorun "bu kadar kilo verdim, hepi topu 5 kilo kaldı o da verilir yahu acelesi ne!" kafasında olmam sanırım, benim bundan kurtulmam lazım bir an önce...

      Ne durumdasın? Nasıl gidiyor hayat?

      Sevgiler.

      Sil