11 Ekim 2013 Cuma

Zorumsu & Yoğun Gün (4/14)

Bayram tatiline girmeden hemen önce fabrikada işlerin biraz karışması ve günlerin bizler için birazcık daha uzaması nedeniyle dün gece ofisten 22:30'u geçe çıkınca dünü vaktinde yazamadım ve bu nedenle de günün işlerine başlamadan hemen önce şuraya eklemek istedim.

Bir fabrika kabulü döneminin ortasındayız. Bundan kaynaklı olarak da yurtdışından gelen müşterilerimizle projeleri için yapılan üretimin testlerine nezaret ediyoruz. Sorun da çıkıyor, gerginlik de oluyor ve bu arada da pek fazla yerimize uğrayamıyor, önümüze ne konarsa bulduğumuz vakitte yiyiveriyoruz.

Bu yüzden de işte dünün listesi aşağıdaki gibi oluveriyor:

269.gün
07:45
1 çay bardağı süt
 
4 çorba kaşığı nesfit (k.meyveli)
11:00
2 adet kuru erik
 
1 adet wasa light kraker
13:00
1 kase cacık
 
marul + kırmızı lahana + karnabahar
 
1 adet mercimek köftesi
 
2 küçük kornişon turşu
 
1 tabak kurufasulye
 
1 dilim kepek ekmeği
 
3 adet kemalpaşa tatlısı (küçük)
17:45
3 adet çikolatalı kurabiye
20:00
1 urfa dürüm
 
1 bardak coca-cola

Bugün de bundan pek farklı olmayacak gibi görünüyor ama şu anda tek isteğim bugün testlerin bitmesi, sürecin başarılı olması ve danışman firmadan gelen yetkilinin "ürün serbest bırakma" kağıtlarını imzalaması. Bekliyor ve sabırla çalışıyoruz bakalım! :)

Bana şans dileyin arkadaşlarım, herkese sevgiler!


Not: fark ettim ki tüm paragraflarım "B" harfi ile başlayıvermiş, komik geldi :))

8 yorum:

  1. Beni özlediysen demek :P öper seni bu B :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir Pazar günü diliyorum Aslicim!! Iyi Sanslar canim! Insallah hersey diledigin gibi gerceklesir!
    Selamlar
    nil

    YanıtlaSil
  3. Bayraminiz kutlu olsuuuun arkadaslar.Sule

    YanıtlaSil
  4. Seninde bayramin kutlu olsun Sulecim! Nasilsin? Sevgili Bikininin yazisinin altina yazmistim uzun uzun sorularimi tatilin ile ilgili:) Umarim hersey yolunda gidiyordur canim!
    sevgilerle
    nil

    YanıtlaSil
  5. Ah! Nilcigim Bikinin blogunda yazmistim cevaplari ama farkettim ki yorumlar i padden ulasmamis.:(
    Kisaca burayada yazayim , 11günlük tatilin iki günü gelis gidis saatlerinden dolayi pek degerlenemedi.kalan 9 günün 6 tisi sahane 25-30derece arasinda nemsiz ,sahane bir havada gecti.bu 3günün birinde yogun saganak yagmur yüzünden otelde spor agirlikli gecti Diger 2 gün günesli ve soguk rüzgarliydi bizde Izmir turu yaptik. Tatilimiz Izmir-Kusadasinda gecti.Ilk defa Egede deniz tatili yaptik ve cok memmun kaldik.Otelin bulundugi yer sahaneydi,dogasi muhtesem adeta asik oldim buraya.:)
    Tatil sonrasi deprosyonu iki Gün sürdü; Geldigimizde hava soguk mu soguk,grimi gri,2-3gün sürekli yagmur.Adeta uyusmustim.kendime gelmem bayagi Uzun sürdü.
    Otelde yogun spora ragmen biraz kilolu dönmüstüm.son tartildigimda bir kilosunu vermistim ama Su sira iyice saldim gibi.eski performansimin yerinde yeller esiyor.P.tesi ciddi sekilde dönüse baslamam lazim.tatil baslangici cok incelmistim özellikle belden:(((
    Sana bahsettigim klipler bayagi ise yariyor.sirayla hepsi yapilacaklar listesinde beni bekliyor.ya iste Boyle arayada buruk bayram girdi gurbet elde, sende biliyorsun pek tadi olmuyor Insanin .bugündeyagmur yagiyor.Birazdan spor yapacagim Hazir oglumda futbol antremanina babasiyla gitmisken.sen nasilsin?
    Umarim hersey gönlünce geciyordur.?Oglunuda yerime öpüver canim.
    Aslicigim yine yogun günlerdesin sanirim.Ailecek bayraminiz iyi gecmistir umarim.selamlar herkese.Sule

    YanıtlaSil
  6. Ayy canim benim, bazen bana da oluyor Sulecim..sonrada tekrar toparlayamayip tekrar yazmaktan vezgeciyorum..acaba neden ipad bize bunu yapiyor?:)
    Coook sevindim tatilinin 2-3 gün yagmura ragmen güzel gecmesine! Dogrusu hic gitmedigim yerler Izmir-Kusadasi ve cok merak ediyorum..Sen manzara deyince gözümün önünde beliri verdi türkiyemin güzel doga manzaralari:)
    Tatil sonrasi aslinda sislik olur hep bende Sulecim, hava/su degisikliginden dolayi olmasin sakin? bence pazartesiye kalmaz yine incecik belin yerini alir..ben bir kac gündür sevgili bikininin uyguladigi "müthis hizli 10 günlük" programi uyguluyorum Sulecim, cünki bir sekilde kendimi biraz disipline düzene sokmak istedim..simdilik cok iyi gidiyor, bir türlü 66 dan kurtulamadim ama:( bel ölcülerimde de hic bir degisiklik yok.
    Evet canim, bayramin hic tadi tuzu yok gercektende..esimde bende calisiyoruz, oglumda anaokuluna gidiyor..böylelikle sadece aksamlari 1-2 saat bayramlasma ile tuhaf bir bayram gecirdik. Ilk gün oglumu LunaParka götürdük, elma sekeri ve bayram hediyesi aldik birde babaanneler anneanneler dedeler ile idik ögleden sonra, ama sadece bu kadar. Ikramlarda ise korktugum gibi olmadi cok sükür, birazdan alirim diyerek gecistirdim sagolsun Bikininin taktigini uyguladim:)))
    Canim burasida yagmurlu, rüzgarli soguktu ama bugün disarida güzel bir sonbahar havasi var. Dilerim güzel bir sonbahar günü gecirirsin! Ben öglene kadar calisiyorum, daha sonrada hic bir türlü bitiremedigim ev islerine baslayacagim canim:)
    Cok öpüyorum seni!
    Selamlar
    nil

    YanıtlaSil
  7. @tekrar okuyunca yazimi aslinda bayramimiz baya bir yogun gecmis:))) ben ise sadece bu kadar demisim ona güldüm simdi:)
    sevgilerle
    nil

    YanıtlaSil