22 Mart 2013 Cuma

67.Gün - zaman geçiyor yahu!

Arkadaşlar Pazartesi'ye kadar es vermeden önce son girişimi yapayım istedim, dün de yaptıklarımı yazamamıştım zaten, onu da yazmış olayım istedim.

Öncelikle, dünüm şöyleydi:

67.gün
07:45
1 küçük dilim vakfıkebir ekmeği
 
1 dilim beyaz peynir
 
3 adet siyah zeytin
10:00
1 portakal
 
10 adet fındık
13:45
5 kaşık nohut
 
4 kaşık pilav
 
marul + kırmızı lahana
 
zeytinyağlı pırasa
 
1 çorba kaşığı acılı ezme
17:00
sütlü kahve (şekersiz)
19:00
kıymalı pırasa yemeği


Ben çok fazla gece uykusu uyuyan bir insan değilimdir, genelde az uyurum ama 1-2 ayda bir çok erkenden uyurum ve bir devenin su depolaması gibi uyku depolarım, bu yıllardır böyle olmuştur. Uyku depolama akşamım dündü sanırım, sağım solum da pek kırık dökük olunca Jillian'ı Millian'ı salladım, 20-25 dk kadar tempolu bir yürüyüş yaptıktan sonra eve gelip kitabımı elime aldım ve kıvrıldım yatağa, dünyayla bağımı koparttım. Sanırım saat ancak 22:00 falandı ki uyumuş gitmiştim bile. Bugün, bomba gibiyim bu deli uyku depolaması sayesinde! 8 saat deliksiz uyumuş oldum, benim için öyle böyle bir rakam değil bu! Haliyle işte bu nedenle de dünün listesi güme gitmiş oldu, hep geriden geliyorum bu aralar. :))

Ay bu arada arkadaşlar: bu hafta hiç kilo vermemişim ben. Poğaçalara ve vakfıkebir ekmeğine bağlıyorum aslında bunu, evdekilerde bir şenlik havası sormayın gitsin! :)) Ben de Pazartesi gününe kadar sularına gidiyorum vallahi, Pazartesi günü yeni listemizle tekrar hizama gireceğimi sanıyorum.

Şimdi, bugünü ve hafta sonunu topluca Pazartesi günü yazana kadar hepinize kısa bir "kendinize iyi bakın, ben azcık kayboluyorum" demek vaktidir, yarın akşam nişanımız var a dostlar! Ailemizin kalan üyeleri de bugün akşam ve yarın öğlen arası gelecekler, Pazar akşamına kadar curcunalıyız.

Haftaya görüşür haberleşiriz ama siz beni sessiz bırakmayın tamam mıııııı?

Mucuks!

7 yorum:

  1. Nişanınız hayırlı uğurlu olsun dönmeni bekliycez jillian yerine göbek atıp formunu korursun artık
    Nuray

    YanıtlaSil
  2. Hayirli olsun, yeni nisanlilari simdiden tebrik ederim.Aslicigim IYI EGLENCELERRRRR!
    Iyice kurtlarini dök :)))) Sule

    YanıtlaSil
  3. ayy hadi allah tamamına erdirsin hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim, iyi eglenceler :)

    YanıtlaSil
  5. Çiftleri tebrik ederim:)) Bu arada benim de kilom durdu, canım çok sıkkın:(( Kolay gelsin:))

    YanıtlaSil
  6. Ses bir ki eko eko sesim gelüüürmü ne senden ne mehtaptan ses yok motivasyonum düşüyor hedeflemediğim kilolarda gezerken kafam karışmışken bi iki kilo daha vereyim diyorken dönün artık kardeşim
    Nuray

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim! :)
    çok güzel bir nişan töreni oldu, kardeşim de (ailemize kattığı yeni "kızkardeşim" de) çok güzeldiler. şimdi geri döndüm, az sonra geçen 3 günün postu da burada olacak.

    sevgiler. :)

    YanıtlaSil