11 Mart 2013 Pazartesi

Fast Week'te 1/7 (Gün 57)

Gayet kendimde ve tokum okurcan! :)
Krizi bol bir gün oldu ve bunca tantana içerisinde beni en az zorlayan şey beslenme planımızdı bugün.

Önce listeyi şuraya efendi efendi koyalım, sonra devam ederiz:


57.gün
07:45
2 dilim tahıllı ekmek
 
bir dilim beyaz peynir
 
6 adet yeşil zeytin
12:45
marul + kırmızı lahana
 
80 gr light ton balığı
 
zeytinyağlı fasulye
 
1/4 tavuk göğsü (haşlanmış)
16:00
sütlü kahve (şekersiz)
19:00
domatesli mantar sote
 
hindi etli yeşil fasulye
 
salata

Kahvaltıyı aynı rutinle devam ettirmemin birinci ve en önemli sebebi "güzel bir kahvaltı edin" cümlesini "aç kalmayın, ekmeğinizi yiyin" olarak yorumlamamdır, ikincisi ise işyerimdeki seçeneklerimin (daha önceden götürdüklerime ek olarak bir şey götürmemem nedeniyle) bunlarla sınırlı olmasıdır.

Öğlene kadar zaman çabuk ve kolay geçti ve hiç eksikliğini hissetmedim ara öğünün. Öğle yemeği için aslında tavuk haşlayıp götürmüştüm beni 1-2 gün idare eder diye, salata büfesinden marul vs ve varsa zeytinyağlı bir yeşil sebze alıp onunla yerim diyordum. Ama menüde "sebzeli kebap" görünce ha dedim işte sana sebzeli et. Yine de içimden bir ses fısıldadı, giderken yanına bir küçük konserve ton al ne olur ne olmaz diye (tavuğu yemekhaneye çıkartmak istemedim). İyi ki almışım tontişimi, zira sebzeli ette sebzeden kastedilen bezelye - patates - havuçmuş. Almadım tabii ki. Listede gördüklerinizi yedim, yerime döndüm ve 80 gr'lık tonun az geleceği konusunda daha önceden de uyarıldığım için 1-2 parça da tavuk yedim üzerine.

Geldik akşamüstüne ve toplantı sırasında bir kupa sütlü kahvenin (ki sütü az, zaten süt sevmem) çok zararlı olmayacağını umarak içtim.

Eve gelince de hafta sonu pişirdiğim mantar sotenin yanına geçen haftadan kalan ufacık bir parça hindi (bir çorba kaşığı kadar dahi değildi) ve birazcık fasulye yedim salatayla. Aslında et yemeliydim evet ama yoktu o anda, mantarın da yeterli protein olacağını umarım.

Sonrasında biraz kitap okuyup dinlendim ve Jillian'la (bu sefer - ve ilk defa - LEVEL 3) buluşmamı gerçekleştirdim. Evet, beginners seviyesinde yaptım hareketleri. Ama yaptım.

EVET, JILLIAN LEVEL 3'ÜNÜ AZ OFLAYIP POFLAYARAK YAPTIM!! :)

1 hafta bu seviyede takılırsam en sonunda beginners'dan advance'e geçebilirim diye umuyorum.

3 yorum:

  1. ne detokslar ne haftalar geldi geçti bu da geçer peheeyyy :)
    ben de bu hafta fast yapmaya çalışıcam bakalım totomu sıkıp. işmdi gidim de jillian yapim özledim :)

    YanıtlaSil
  2. Olum bu sabah benim level 2de 2. Gunumdu ve o ne oyle ! 3u dusunemiyorum bile ! Bu hareketler bi kolaylassin da sonra bakariz ! Muck ! Aynen devam bebeem :)

    YanıtlaSil
  3. we love jillian!

    değil mi kızlar? aynen devam!! ;)

    YanıtlaSil