15 Mart 2013 Cuma

Fast Week'te 5/7 (61.Gün)

Koskoca 2 ayı devirip üstüne bir de 1 gün ekledik bugün arkadaşlar! Hayatta ihtimal vermeyeceğim şeyler olmaya başladı, kilo vermemin yanısıra her gün sektirmeden ve İSTEYEREK egzersiz yapıyor olmam kendim dahil çevremdeki beni tanıyan kimsenin inanamadığı şeylerden biri. :)

Ve, aile efradımda bana nazar değmemesi için türlü fikir ve dileklerle birlikte çeşitli çalışmalar da sürdürülmekte, mavi boncuk koleksiyonum yavaş yavaş ve tekrar ortalara dökülmekte!

Bugün işe gitmedim okur. Bugün bazı işlerimi halletmem gerektiği için (ve de bir sonraki Cumartesi günü gerçekleşecek olan kardeşimin nişanı için ailemizin büyüğü teyzemiz ile annemin bir küçüğü teyzemiz İzmir'den gelmeleri nedeniyle) büyük çoğunlukla evde olmam gereken bir gün oldu. Peki ben ne yaptım evdeyim diye? Yan gelip yattım mı? Yooooo okur yoooo! Asla! ;)

Akşam yemeğinin büyükçe bir kısmını hazırlamanın yanısıra günü öğleden önce iki posta (level 1 & 2 kombini) ve akşam yemekten sonra 1 posta (level 3) Jillian ile değerlendirdim. Fena mı oldu? Asla ve katiyen! Evet tamam, şu anda çooook yorgun olabilirim, az sonra sanırım yattığım yeri müthiş beğenerek sabaha kadar baygın kalabilirim. Ama sabah çok enerjik olacağımı biliyorum (olsam iyi olur, deli gibi işim var yarın!)

Evdeydim de ne yedim?

Buyrunuz efendim:


61.gün
08:15
1 adet beyaz peynirli tost
13:00
hindili soğan yahnisi
 
salata
 
1 büyükçe dilim izmir tulumu
16:00
sütlü kahve (şekersiz)
19:00
salata
 
1 tavuk but (az soya sos ve az susamla tavada çevrilmiş)
 
 
2-3 parça pancar turşusu
 
haşlanmış yeşil fasulye (üzerine 1 çorba kaşığı zeytinyağ gezdirilmiş)
 
 
21:30
1 parça bitter çikolata

Ben bugünden memnunum, o da benden memnun olsun lütfen! :D

4 yorum:

  1. acaba bu pancarın diyette yasağı var mı? ben son 1 haftadır keşfettim burada bulmaya başladım. göbek salatanın üzerine çok lezzetli oluyor. ama şeker açısından filan nasıl acaba hiç biliyor musun?

    YanıtlaSil
  2. valla dudu bir şey diyeyim mi?
    sen sorana kadar ben bunu hiç düşünmemiştim! umarım yasağı yoktur ahaha çünkü ben (değişiklik olması için) haftada iki kere falan salatama 4-5 parça atıveriyorum (hatta bu hafta dün ve bugün üst üste iki akşam da yedim).

    turşusundan kullanıyorum daha çok ama bazen de tazesini kullanabiliyorum.
    ve içime kurt düşürdün iyi mi şimdi ahaha ben biraz kıvranayım şimdi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de yediğine göre e şakır şakır kiloları da verdiğine göre demek çok da zararlı bir şey değil diye düşündüm ben şimdi :) kanı temizliyor diyorlar ya böyle onu düşünmek bile hoşuma gidiyor, çok sağlıklıymış. dışkının kırmızı çıkması da diyetimize renk katıyor ayrıca benceeee :))))

      Sil
  3. hahahahahah kızım, unutma bak, imamın yaptığını değil söylediğini yapacaksın! ben şu son birkaç gündür müthiş disiplinsizleştim, tüm aile büyüklerimin çevremde olması ve de bana "aaaay kaşık kadar kaldın kızım ye biraz" demeleri bunda tabii ki etkili oldu :D

    ama çok zararlı olmasa gerek şaka bir yana. ben de baktım internette, abartmadıkça sorun yok. ben zaten bir seferde yarım pancardan başka bir şey yemiyorum valla, sen de az ye n'olur n'olmaz! ;)

    YanıtlaSil