15 Mart 2013 Cuma

Jillian Michaels ve diyet elele verince ne işe yarar?

Beni, sadece 61 günde (ki, 61 dediğinizde çok uzun süre gibi geliyor ama "2 ayda" desem bakın ne kadar kısacık gelecek size!) Marks & Spencer'dan 18 beden (46 oluyor evet) giymekten Koton'dan 42 beden giyer hale getirmeye yarar.



Dünyadaki en şahane vücutta duran bir elbise olmayabilir ama benim teyzemin bu elbisesine sığabilmem insanlık için kaydedeğer olmayan fakat benim için DEVASA bir adım! ;)

Ayrıca sonrasında heyecana kapılarak uzun süredir elimi atmadığım, 4 yıldan (belki daha da uzun) süredir kalçamdan yukarı çıkartamadığım bir pantolonumu denedim ve bilin ne oldu? Biraz sıkı olmakla birlikte hem kalçamdan yukarı çıktı hem de düğmesi fermuarı gayet rahat kapandı! Bir süre için tuniklerimle ama kısa sürede de gömleklerimle rahatlıkla giyebileceğim sevgili pantolonumu da...

Eh, daha ne yapsın değil mi Jillian? Daha ne işe yarasın değil mi diyet?

Çok mutluyum!

(Before için şuraya tıktıktık lütfen)

18 yorum:

  1. Helal olsun sana Asli , masallah
    Yagmur

    YanıtlaSil
  2. bende MAsallah diyorum Aslicim!
    harika görünüyorsun!
    selamlar
    nil

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederiimm:)))) Bu arada söylemesi ayıp ben de, 44 bedenden 38 bedene inmişim:)))))

    YanıtlaSil
  4. nilcim çok teşekkürler! :)

    esraaaaa tebrik ederim şahaneymiş yahu darısı başıma!! :))

    YanıtlaSil
  5. helal sana yediklerin içtiklerin tebrikler 42 bedenden daha ince görünüyorsun boyun da uzun galiba 65'e indiğinde 34 beden olursun heralde tekrar tebrikler
    bu arada her ne kadar feneri hiç sevmesem de arada sen varsın lazio maçında başarılar
    nuray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. boyum 1,69 nuray, çok uzun sayılmam aslında (hele şu yeni nesil yanında kısa boylu diyorlar bana) ama bizim yaş grubunun standartlarına göre iyi bir durumdayım, kısa olmamam gerçekten de kiloyu biraz daha saklıyor sanırım.

      ve, her şeye rağmen, hatrım için başarı dileğine teşekkür ederim :) içimden italya'ya gitmek geçti deplasmana fakat gel gör ki bu sefer de lazio cezalı hahaha bize stadda maç seyretmek haram zaten :P

      Sil
  6. Elbisen cok yarasmis ve cok zarif tasiyorsun.resmen fistik gibi olmussun:))

    Bu halinle bile kilolu gözùkmüyorsun.Boyun kac Aslicigim?
    Biraz daha kilo verirsen manken gibi olacaksin kiz :))))
    Darisi basima. Gerci simdi 36 beden pantola giriyorum hatta 34 beden bir pantolumada
    Sigiyorum AMA beni rahatssiz eden göbegîm:((
    Sis göbek birde mecburi sezeryanla dogum yapmistim.göbek kismi öyle düz durmuyor.
    Ama mekiklere devam,mekikde göbek üstünü yani gögüs altindaki kaslari calistiriyormus.
    Göbekalti icin ekstra hareketler aramam lazim,bakalim.
    Pazar tartiliyoruzya bakalim sonuc ne cikacak.bu arada basari hikayeni m.romada ne zaman okuyacagiz.seninkini ,Gerci okurlarinda biliyor ama digerleride ögrenmeli:)))
    Kendinle gurur duymalisin,basarini kutluyor ve devamini diliyorum.Selamlar Sule....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şulecim çok teşekkür ederim :)

      mekikler konusundaki azmine hayranım, helal olsun diyorum ve de sendeki azmi gördükçe biliyorum ki peşini bırakmadan o göbek eriyene kadar devam edeceksin ve mutlaka başaracaksın! çok mutluyum seni tanımış olmaktan gerçekten de, seviniyorum senden güzel haberler aldıkça!

      başarı hikayem için bir 5 kilo daha versem sanki daha iyi olacak diye düşünüyorum şulecim ya ama tamamen "tembellik"ten aslında. tabii o değil sebep ama bu aralar o kadar yoğunum ki günlük gibi yazmak baştan itibaren toparlayıp yazmaktan daha kolay geliyor :)) şu nişan telaşımızı atlattıktan sonra bir gün oturup yazmayı umuyorum ben de.

      yarın sabah kilolarımızı görünce haberleşmek üzere ;)
      sevgiler!

      Sil
  7. süper görünüyorsun ciciş :) bana da ne zamandır görmediğim örtmen arkadaşlarım çok zayıflamışsın nettin dediler :D ben de yemedim içmedim spor yaptım dedim.öyle kolay deil! eşimin deyişiyle hırtlağunu tutacaaağsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok mersi şekerim :))

      ne kadar şahane bir şey değil mi seni gören insanların "vaaay beee!!" tepkisi vermesi? eheh ben sırıtıyorum sürekli öyle durumlarda ve "ivit haha verdim 3-5 bişiy" diyorum :D

      hırtlağu tutmaaa devam ;)

      Sil
  8. Bravo Aslı!!!! Bu daha hiçbir şey, başlangıç :) Kardeşinin düğününe seni 38 beden bir elbiseyle göndereceğiz inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaauuu olur mu dersin??
      olur sanırsam çünkü bugün mağazanın tekinde elime 40 beden bir elbise tutuşturdular. "yok olm ben bunu nasıl giyem" dedim ama ısrar üzerine denedim.

      ha... olmadı :D
      ama nasıl olmadı? aslında giydim bir güzel ama basen kısmı çok sardı. yani 3 kg sonra o da hallolmuş olur. eh, o halde ekim'e kadar 38'e belki de girerim bu durumda, di mi?

      ay annecim 38 yahu! vay anasını :))

      -- sağol varol duducan bu arada --

      Sil
  9. Coook guzel gozukuyorsun. Ne kadar oranli ve sıkı gozukuyor vücudun. Nazar degmesin, tak sen o nazar boncuklarindan birini :) ben daha alisverise cikmadim ama pantalonlarin popolari torba gibi bol kaliyor. Artik bu ayin sonunda ben de gidip bir seyler deneyecegim :) 42 bedenle basladim, bakakim 38 olacak mi. Bu arada ben boydan fakir sayilirim, 158 cm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler ekim, çok sağol!! :)
      boy ve orantı konusunda çok şanslıyım aslında, bunu şimdi bir de ağırlıkla dengeleyebilirsem çok da mutlu olacağım, yavaş yavaş o yola girdiğimi gördükçe seviniyorum.

      pantolon popoları torbaya döndüyse sen alışverişinde çok güzel sürprizler yaşayacaksın demektir, orada olup da ufacık ufacık bedenlere girdiğini gördüğünde suratının alacağı ifadeyi görmek isterdim! :)))

      haber ver mutlaka nasıl gittiğini!

      Sil
  10. Fıstık gibim oldun sen yaaa, çok bakmıyım da nazarım değmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehuehuehuehueheuhe zeynepcim bak bol bol ben geçen gün savdım sanırım o nazarı bir günlük panik soslu depresyon yaşayarak :D

      mucks!

      Sil
  11. Jillian 30 Day Shred videolarına dün başladım. Sizdeki değişimi görünce motive oldum süper olmuşsunuz! Tebrikler :)

    YanıtlaSil