26 Mart 2013 Salı

"Sexy Leg Workout"

Dün akşam ben her zamanki Jillian terapime başlamadan önce kuzencim G.'ya "koldu göbekti iyi de bu kalçalar bu popo ne olacak kaaaaaaaaaardeşim" diye değişmez vıdıvıdımı yaparken bana aşağıdakini gösterdi:




Hem bacak hem kalça hem de popo için iyi olacağını düşünüyorum, bundan sonra haftada 4 kere bunu da yapmaya karar verdim, her gün için zor Jillian'la birlikte ama gün aşırı ekleyebilirim diye düşünüyorum. Belki siz de faydalanırsınız, buyrunuz.

Not: yeni listemiz çıktı, gördünüz mü? Henüz hala görmediyseniz: tıktıktık

10 yorum:

  1. günaydin asli ne tatli olmussun asagidaki resimde.
    senin dolmalar börekler bosa gitmemis yeni listeye göre.
    senin sayfanda gördüm yeni listeyi.
    hadi bakalim kolay gelsin
    sevgiler
    öykü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler öykü - mutlu oluyorum vallahi bunu duydukça, bir de eskiden giremediğim kıyafetlerime tekrar girebildikçe! :))

      yeni listeyi ben beğendim valla, bakalım nasıl gidecek, bak mehtap hn sakın tartılmayın demiş, 15 gün sabır vakti şimdi.

      Sil
  2. verdiğin kiloları geç hadi seni ayrıca bir de bu egzersiz azmin için tebrik ediyorum :) hulahop çevirmek (!!?!?!) dışında evde tek başıma yapılan hiçbir egzersizi yapamıyorum ben. bravo valla sana ben de özenerek izleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir şey diyeyim mi?
      kendim dahil çevremdeki herkes hayret içerisinde bu egzersizleri bu kadar süredir (ufak istisnalar haricinde) aksatmadığım için! :)
      ben sanırım evde tek başına yapılan egzersizleri tercih ediyorum, bana biraz yalnız kalıp kafamı dinleme fırsatı veriyorlar.
      sen bir spor salonuna, pilatese milatese yazılsan o zaman? ya da bisikletle ulaşım avantajını dibine kadar kullansan?

      Sil
    2. ben aksatmadan haftada 3-4 gün 6 km yürüyüş yapıyorum parkta. bi de yüzmeye gidiyorum. bisikletle ulaşımı da dibine kadar kullanıyorum (hollandaliya aşık olunca direk bisiklete de olmuş sayılıyorsun) her yere bisikletle gidip geliyorum sanırım günde bir 8-10 km yapıyorumdur. faydası var mı bilmiyorum ama (kilo aldığıma göre :)) ). hani artık bi zaman sonra hep aynı hızda-aynı mesafe

      Sil
    3. oy ya sen bayağı bir hareketlisin zaten benim gibi bir couch potato değilsin, daha ne olsun! :))

      Sil
  3. Yeni liste bayagi güzel ve asiri irade istiyor:) porsiyonlara Dikkat etmek lazim.
    Evet bende katiliyorum resimde cok guzel cikmissin citi piti....
    Inceldigin cok belli ...devami GELECEK
    Gurubun son günündeki resmi simdiden görebiliyorum:)))
    Paylasim icin tesekkürler.

    Güneşli ama soguk Hamburgtan sevgilerle.Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkür ederim şulecim, umarım dediğin gibi olur, çabalamaya devam, dediğin gibi: devamı GELECEK!

      liste gerçekten aslında hem çok güzel hem de ÇOK dikkat istiyor, konsantrasyonumuzu ve irademizi toparlamanın tam zamanı :)

      Sil
  4. Canım göbek ve bacak için jillian'ın abs workout'unu yapsan. İki kere yaptım belimle karnım 1 santim inceldi bak yalan yok :)

    YanıtlaSil
  5. onu düşünüyorum ben de zeynepcim yav :)
    fakat benim sıkıntım göbek ve belle değil, onlar 30 day shred'le zaten gittiler neredeyse (ki benim belim zaten incedir, utanmasa kalça 42 bedenken bel 36 beden olacak ha!)

    benim kendime popo & kalça hareketleri bulmam lazım, jillian'da yok yok olduğu için dün onu da buldum (killer buns and thighs) fakat henüz egzersiz programının tamamını içeren bir link bulamadım, ona bakacağım şimdi.

    YanıtlaSil