4 Mart 2013 Pazartesi

Yeni liste mehter marşı gibi (ama bu iki ileri bir geri değil!)

Yeni listelerimizi yayımlamış Mehtap Hanım. Kendi parmaklarından dökülenleri okumak için tıktıktık.

Ben de bunu kendi anlayabileceğim hale getirerek biraz daha liste formatına attım bazı arkadaşlarıma faydalı olması için. Bunun da "Diyet Listeleri" sayfasının en altındaki "6.Liste" altında görebilirsiniz.

Özlemimin geçen gün dediği gibi, bu listeleri ayrı ayrı takip edilecek hale getirmek lazım aslında, o liste orada uzadıkça uzuyor. İlk fırsatta ayrı birer post olarak girip yanda göstersem iyi olacak, tab olarak yukarıya yan yana dizmek pek mümkün olmayacak sanırım.

Kahvaltımı bir önceki listeye göre zaten yapmıştım, üzerine artık başka bir şeyler yemeyeceğim. Bakalım hafta nasıl ilerleyecek.

Herkese başarılar! :)

4 yorum:

  1. aslı haftada bir gün kuru bir gün nohut bir gün börek değil değil mi yani sadece bir güncük bunlardan biri böyle mi? öyle değil de hepsini de yiyebilirsin de
    bide yoğurt yok süt yok yine dimi
    nuri

    YanıtlaSil
  2. Selam Aslicigim,
    Yeni listeden senin sayende haberdar Oldum 😊
    Benim anladigim sadece 1kere yenecek ya nohut+pilav yada fasulye+pilav ve Gene yogurt+süt yok..

    Listeyi forma sokman cogu icin yararli olacaktir .
    Bu arada galiba senin basari hikayeni okumaya hazirlaniyoruz...
    Hadi bakalim hepimize hayirli olsun yeni liste...
    Haftasonundan birsey yazmmissin????

    YanıtlaSil
  3. Diyet listelerinin formunu yorumlara tasirsan cok kisi Mutlu olacaktir,simdiden bir sürü soru isaretleri olusmus bile😊
    Sule.

    YanıtlaSil
  4. benim başarı hikayem değil, hazırladığım bir şey yok benim: kimin bilmiyorum ve ben de merakla bekliyorum :)

    diyet listelerini en kısa sürede biraz daha rahat anlaşılır hale sokacağım kesinlikle, hem mehtap hn'a da biraz destek olmuş olurum böylece, onca şey yaptı bizler için, karşılığını ufacık da olsa verebilmek isterim.

    benim liste yorumum börek ya da nohut ya da kurufasulyenin birini seçmek ve bir gün onu yemek. nohut ya da kurufasulye yersek yanına pilav ekleyeceğiz, börek yersek ayran içeceğiz. ben böyle anladım ama... tekrar bir bakmakta fayda var.

    yoğurt konusunda da, ilk listede kahvaltıda vardı, bunda da öyle sanırsam. fakat mehtap hn illa buna bağlı kalmayın çevrenizdeki kaynakları da bu doğrultuda kullanın dediği için belki de yiyebiliriz? henüz sorulan sorulara verilen yanıt var mı diye yorumlara bakmadım ama görürsem yazarım buraya da. sizler de görürseniz bir dürtseniz ya beni? :)

    YanıtlaSil