27 Mayıs 2013 Pazartesi

133.Gün ve tembel Pazar

Yeni hafta. Güneş bol, uykumu  alabildim sanırım bu sefer. Kahvaltımı yaptım, kahvemi aldım, az sonra işe girişecek ve önce geçen haftanın tantanası içerisinde atladığım konuları toparlayıp eksikleri tamamlayacak ve haftamı planlayacağım. Sakinim, alttan alta hafif bir stresim var (hafta sonu aldığım bazı kararları artık uygulamaya geçireceğim için sanırım biraz ortalığı karıştıracağım bu hafta boyunca ama o kadar stres de olsun sonuçta!)

Hafta sonu (geçen post'taki listelerden ve de aşağıya az sonra alacağım Pazar listesinden göreceğiniz gibi) kendimi rahat ve serbest bıraktım. Öyle ki, dün yaptığım 5 mil-Leslie programı haricinde spor da yapmadım ve de sonucunda bu kadar yeme ve az hareket nedeniyle 1/2 kg kadar almış oldum. Bu sabah meraktan baktığımda gördüğüm sonuç oydu en azından ama endişeli değilim, bu hafta o da gider, üzeri de... Demem o ki, ben yaptım siz yapmayın, yemeği kaçırırsanız egzersizle telafi edin! ;)

Haftadan yana ümitliyim, yavaş yavaş sıkıntıları atabilmeyi ve planladıklarımı hayata geçirebilmeyi umuyor ve bekliyorum. Her şey bugün öğleden sonraya bağlı, benim için dua edin.

133.gün
08:30
2 dilim çavdar ekmeği
 
1 dilim beyaz peynir
 
3 siyah + 2 yeşil zeytin
 
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
10:30
4 parça portakallı bademli bitter çikolata
 
12:15
1 bardak limonata
 
10 adet badem
14:00
2 adet kuru erik
 
1 adet petit beure bisküvi
 
1 elma
16:00
1 kase yoğurt
 
1 paket eti form light kepekli bisküvi
18:30
kırmızı lahana salatası (cevizli, kuşüzümlü, yeşil elmalı, nar ekşili)
 
 
ızgara tavuk kalça
21:30
1 kase çikolatalı puding

Neredeyse tamamı ara öğünlerden oluşan ve her şeyin birbirine girdiği bir Pazar gününe klasik örnek olsa gerek bu liste. Dersimizi aldık, hayıflanmadan yolumuza devam ediyoruz! :)

3 yorum:

  1. Çok dolu ama geç saatteki pudingden başka da sorun yok gibi
    Günün iyi geçmiştir umarım seni üzmelerine germelerine fırsat verme sen onları üz ger yada neyse onu yap yada hepsini boşver
    Nuray

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Asli,
    Seninde basin agriyormus diye duydum,gecmis olsun.
    Merak edenler icin yazayim benim durumu.kan tahlilleri cok normal cikti,kafa rötgeni cekilecek... Doktor gözlerimide kontrol ettirmemi tavsiye etti .bas agrisinin yüzlerce sebebi var diye nutukta cekti :)
    1-2 gündür iyiyim ilacsiz .birde is yerindeki klimadan süpheleniyorum.soguk hava carpincada fena oluyorum.
    Ögleden sonrasi umarim iyi gecmistir.listedekiler kabul edilebilir sekilde .Sadece pudingin gec yenmesi isi biraz bozmus :) Tekrarlanmadigi sürece göz yumalim :)))))
    Sevgilerle.Sule

    YanıtlaSil
  3. aklın yolu bir valla kızlar, benim de gözüme en çok çarpan o. ama bir yandan da öğünleri böyle karmakarışık etmemek lazım, en azından benim etmemem lazım diyeyim. dün öyle sık sık ama hepsi "ara öğün" kıvamında yiyip de adam gibi bir öğle öğünü yapmayınca sürekli bir şeyler yiyesim geldi resmen. bir daha yapacağımı sanmıyorum böyle bir şey :)

    şulecim tekrar geçmiş olsun, gözlerini ihmal etme bence de.

    öpüldünüz.

    YanıtlaSil