31 Ocak 2013 Perşembe

"aç kaldım hiç üzülmedim" :)

Arkadaşla diyet yapmanın en güzel yanı bir yandan kendine hakim olurken (arada olur da tökezleyecek olursan) tanıdığın ve sevdiğin birinin de senin geçtiğin yoldan geçtiğini ve bu nedenle de seni çok iyi anladığını biliyor olmak olsa gerek.

Ben öyle hissediyorum en azından. Bu nedenle de Ö. ile gün içerisinde mesajlaşmak, emailleşmek, konuşmak her zaman iyi geliyor. Hiçbir şey yapmadan sadece geyik de yapsak, birbirimize yediklerimizi de anlatsak, bundan sonra yiyeceklerimizi de planlasak ya da sadece "naber nabıyon" tarzında serserilik de etsek fark etmiyor, kendisi iyi ki var diyorum.

Eğer diyet yapacaksanız, yapıyorsanız ya da yapmayı planlıyorsanız: kendinize bir eküri edinin şekerlerim. Bakın görün nasıl da iyi gelecek size.

Bunca şeyi neden yazdım? Geçen haftadan kalma eğlenceli bir anıyı birden paylaşasım geldi, girizgah gerekti. :)

Sizler için çok anlam ifade etmeyebilecek ama yine de dinlediğinizde %99,9 ihtimalle sizleri de neşelendirecek ve eğlendirecek şu eski şarkıyı paylaşmazsam çatlarım (bir de klibi ile birlikte bulabilseydim sanırım pek güzel olacaktı ama maalesef o kısmı beceremedim) :


2 yorum:

  1. bu şarkının en ilk muhatabı benim ehhe:)))
    brokolili omlet yiycem bu öğlen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. brokoli'den pisikopati'ye:
      "gerçekler acıdır. gerçeğim acıtırım"
      nihoaha

      Sil