6 Şubat 2013 Çarşamba

24.Gün: ikinci programın sonu

14 Ocak'ta başladık, ilk 12 günü (birinci programı) bitirdik.
Ben o zaman okuduğumdan ikinci programın 21 gün süreceğini anlamıştım ancak sonradan öğrendim ki ikinci program da 12 gün sürecekmiş ve sonrasında da 9 günlük üçüncü program başlayacakmış.

Efendim, hesaplarımıza göre, ikinci programın bu akşam bitmesi ve üçüncü programın da yarın sabah başlaması gerekiyor. Yarın sabah tartılacakmışız (evet sabah işe gider gitmez yazacağım size kaç kilo vermeyi başarabildiğimi, heyecan dorukta, drumroll şimdiden başlasın!).

Bunların hepsi iyi güzel de, hala üçüncü programın listesine vakıf değiliz. Bu gidişle ben yarın kafama göre takılacağım gibi görünüyor zira sanırım Mehtap Hanım bizi unuttu. :)

Fazla lafı uzatmadan, bugün ne yendi içildi alalım aşağıya, bir kez daha pek de gurur duymadığım bir listeyle karşınızdayım (ne olacak bu yeteri kadar yememeler bilemiyorum ama yarın tartı yalan söylemeyecek, onu biliyorum) :


24gün
07:45
1 kupa süt
 
3 kaşık musli
10:15
1 poğaça
12:45
1 dilim kepek ekmeği
 
1 kepçe domates çorbası
15:30
1 elma
 
2 adet ceviz
17:00
2 adet petitbeure bisküvi
19:30
4 adet köfte
 
salata
 
haşlanmış brokoli

Öğle yemeğinde yemekhane yemekleri arasında yiyebileceğim pek az şey vardı ve ben bir gün daha tonbalığı yersem yüzgeçlerimi açıp denizlere dalacaktım. Nezle/grip huysuzluğuyla da bütünleşince iyice saçmaladığımı görüyoruz cümleten. Madalya taksınlar lütfen bana. Teşekkür ederim.

Başka sözüm yok sayın yargıç!

2 yorum:

  1. Sen açtıklak ölmüyor musun bir kepçe çorba ne, bari 2 kepçe yeseydin?

    YanıtlaSil
  2. yok şekerim ya zaten doğru bir şey değil bu ama diyet nedeniyle değil o kadarcık yemiş olmam. tamamen nezle/grip durumları yüzünden. o bir kepçeyi bile zar zor tıktım ağzıma.
    yani, kimse böyle yapmamalı, normal değil :)

    YanıtlaSil