12 Şubat 2013 Salı

29.Gün Duvarı

Sabahın 6'sında bunalımla uyandım bu sabah. Ne kolum kanadım kalkıyor ne de canım bir şey yapmak istiyor. Cidden sanırsınız ki dünya bu akşam saatlerinde sona erecek.
Midem bulanıyor ve başım ağrıyor (baş ağrımın mide bulantımı tetiklediğini biliyorum, hep bu gerzek sinüzit yüzünden) ve de çooooook canım sıkkın ama herhangi bir sebep yok. Diyetin kendisinden bir şikayetim olmasa da genelinde, sanırım 4 haftadır dönüp dolaşıp aynı şeyleri yemek ve aynı şeyleri düşünüp konuşmak beni çok sıktı.

Sözün özü: dokunsanız ağlayabilirim, dokunmayın o nedenle. Şimdi iki dilim ekmek yedim (dün sıfır ekmek yemişim yav hiç fark etmemiştim) yanına peynirimi yedim ve bir ilaç alacağım. Kafamın patlamasını istemiyorum ve sanki iki dakika daha ilaçsız durursam patlayacak gibi hissediyorum!

Dün akşam eve geç gittiğim için ekleyemediğim listeyi aşağıya ekliyorum:


29.gün
07:45
3 adet kuru kayısı
 
1 mandalina
 
2 ceviz
10:15
2 adet petitbeure bisküvi
 
yeşil çay
12:45
1/4 kase alaca çorba (suyu)
 
marul & kırmızı lahana & turp
 
2 kaşık zeytinyağlı kereviz
14:45
sütlü kahve (şekersiz)
 
2 adet petitbeure bisküvi
15:45
1 elma
 
10 adet fındık
19:00
salata
 
tavuk şiş (4 parça)
 
1 bardak şalgam suyu


Çok saçmasapandı, öğle yemeğine eklemek için getirdiğim tavuk haşlamayı (dolapta valla hala, bu öğlene kısmet demek ki) kerevizi görünce yerinde bıraktım ama onu da pek yemedim, ekmek de yemeyince bir - iki saate elim ayağım kesildi. İki ara öğün yapmış oldum ölmeyeyim diye. Abuk bir gün oldu. Mutsuzum.

Ve ben bugün cidden çoooooooooooooooooooook mutsuzum.

4 yorum:

  1. Sakin olalim, derin nefes alalim lutfen :) Bu surecte sanirim cok normal bir sey yasadigin. Ki ben de dun sacmaladim. Mutfakta her seye saldirmak istedim, cok usudum, cok uykum geldi, keyifsizlendim. Sadece makarna ve pizza yemek, dolaptan dondurmalari cikarip dalmak istedim. Oldukca da stresli bi surec geciriyorum, ona yoruyorum ama tabii diyetin de etkisi var. Evet saglikli beslenmeyi istiyoruz, sevdik de ama aliskanliklari degistirmek tabii ki zaman alacak. Yani bi bruksel lahanasi yemegi bi lazanya olamaz hicbir zaman, kabul edelim :)
    Neyse yani yalniz degilsin, hadi kendine gel! Bu yaz hafif hafif ne guzel gececek onu dusun birazcik.

    YanıtlaSil
  2. evet haklısın dudu valla zaten simdi kendimi daha iyi hissediyorum, ekmek yedim ilac ictim kafamin agrisi gecti, papatya cayina verdim kendimi sakin sakin :))

    metabolizmami hizlandirici seyler yapmam gerekiyor simdi ama en azindan konsantrasyonuma kavustum gene.

    lazanya aklima gelmemisti yav, sagol bu arada :P

    YanıtlaSil
  3. hahahahha i'mmm sorrrrrryyyyyy :)))
    benim onumde esim makarna, home made lazanya filan goturdugu icin ilk aklima gelenler onlar. ben de tutmus onun yaninda sebze mucizelerine inaniyorum, Allah nasi yaratmis bunlari diye diye etrafima bakmadan yiyorum :)) Aksamlari cok acikiyorum ben yaa saat 10 gibi geliyorlar, makarnalar gecis yapiyor gozumun onunde

    YanıtlaSil
  4. Aslı'm yılmak yok, kendini strese sokma, bak sen bir ayda ne kadar hafiflemiş bir insansın, kötü günler olacak elbet diyette de her zaman olduğu gibi, çok sıkıldıysan kendine küçük bir ödül ver, diğer öğünlerle telafi et, dünyanın sonu değil sonuçta.
    Dudu, aramıza hoş geldin! İlk birkaç gün ben de çok açlık hissetmiştim, daha 1 hafta oldu ama şimdi zorla yiyorum hiç acıkmıyorum nasıl oluyorsa. Akşam süt+bitter çikolata çok iyi geliyor öneririm, hem bitter çikolata antioksidan vs. diyete yararlı bir sürü şey var :)

    YanıtlaSil