19 Şubat 2013 Salı

36.gün hatırası :)


Yüzümdeki şımarık ifadeye bakmayacaksınız artık, zaten cep telefonu fotoğrafı ancak bu kadar oluyor. 42 beden elbisem efendim, tarih 18.02.2013. "Living healthy for one month and 4 days".

("Before" için üç önceki post'a bakınız).

6 yorum:

  1. Super :-) tebrik ediyorum, iste irade ..gercekten takdir ettim. Sevgiler. Yasemin.

    YanıtlaSil
  2. yasemincim cok tesekkur ederim! :) daha yol uzun ama boyle minik minik, adim adim olacak ve sizler sayesinde acayip motive oluyorum.
    operim.

    YanıtlaSil
  3. Valla süper, ben de şimdi motive oldum:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heeeyyy yaşasın! çok sevindim bunu duyduğuma gerçekten de! :))

      Sil
  4. wuhhuuuuu uu beybi süper bi hareketlenme oldu bende. süper incelmişsin.boyun uzun sanırım kaldırıyorsun kilonu egzersizler de işe yarıo gerçekten de. annemde beni görmeyeli totom sıkılaşmış toplanmış bacaklarım incelmiş karnım inmiş öyle dio :D halbuki çok da kilo vermedim yaaa ben üç gündür şehir dışındaydım ama biraz kaçırdım sanırım çok üzgünüm.
    ama aynen devam eve döndük geri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaaa şişkoroman, benim de çok sık kullandığım bir yiğit özgür repliği kullanmana bayıldım! çok asabi bir anımda beni gülümsettin, sağolasın sen de gülesin!

      boyum 1.69 (çoook uzun değilim ama benim yaş grubumda, 35 yaşındayım, ortalamanın üzerinde denebilecek bir boy neyse ki) ve o yüzden kiloyu görüntü açısından kaldırabiliyor dediğin gibi. egzersizler ise cidden işe yarıyor!

      pes etmek yok, yola mutlaka devam, anneler ne derse doğru der, seni toparlanmış görüyorsa demek ki toparlanmışsındır! ;) süper...

      Sil