27 Şubat 2013 Çarşamba

Ah bir de herkese ve her şeye yetişebilsem...!

Çok ama çok yoğun bir hafta oluyor bu taraflarda...

Pazar akşamı 42. günün listesini girdiğim andan itibaren gündüzlerim işteki yoğunluğa akşamlarım da çeşitli sosyal aktivitelere dalıp da kendimi cidden kaybettiğim bir tempoya dönüştü. Güzel tabii, şikayetim yok asla ama yetişmek çok zor geliyor bu hafta, zaten her şeye yetişmem de mümkün olmuyor. Maalesef en fazla fireyi de bu blogdan veriyorum tabii bu gibi durumlarda.

Ne Pazartesi'nin ne de Salı'nın listesini paylaşabildim bu hafta, muhtemelen bu akşam ve yarın akşam giriş yapamayacağım, Cuma günü hepsini telafi edeceğim söz! :)

Tek sıkıntım oldu, akşam (dün) eve geç döndüğüm için ilk Jillian firemi verdim, saat 23:00'den sonra hiç yapasım gelmedi açıkçası... Yine de niyetliydim aslında en azından tek bir level'ı yapmaya eve döndüğümde fakat eve yürümem gereken yaklaşık 5-6 dakikada o kadar fena ıslandım ki yağmurda, zatürre olmakla Jillian yapmamak arasında seçim yapmam gerektiğinde bunu Jillian yapmamaktan yana kullandım.

Bu akşam da vakit bulamayacağım gibi görünüyor ama Perşembe gecesinden ümitliyim, umarım bıraktığım yerden yakalayabileceğim saat kaç olursa olsun.

Ama şunu da söylemeliyim: Jillian yapmamış olmam dün akşam patates çuvalı gibi oturduğum anlamına da gelmiyor elbette! Kıyas kabul etmese dahi en azından 20 dakika tempolu bir yürüyüşüm var. Son dönem alışkanlıklarımdan sonra burun kıvırsam da bu kadarcık egzersize, bir aydan kısa süre öncesine kadar HİÇ egzersiz yapmadığımı göz önünde tutarak bunun da hiç yoktan iyi olduğunu söylüyorum kendime.

Bana yorum yapan tüm eski ve yeni arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Müthiş motive oluyorum sizlerden duydukça! Yalnız bırakmayalım birbirimizi, ben bu aralar yoldan çıkmaya çok müsait gibiyim. Çıkmayacağım tabii, o ayrı... İnadım inat!

Son olarak: bu programımızın öğle yemeğinde 2 dolma seçeneği varmış, şimdi gözüme çarptı. Çok sevindim, neden çok sevindim? Şirketin yemek listesinde lahana sarma görüyorum öğlen için: yiyeceğim ve nihayet bir öğlen vakti de sıcak yemek girecek kursağıma :D

Hayat güzel yahu. Lahana sarması kadar güzel üstelik de!

Tam 45 dk sonrasından çok acıklı edit: lahana sarması geçen haftaymış yahu yanlış haftanın çarşambasına bakmışım :((( Kadın budu köfte - makarna - patates püresi gibi akla sığmayacak br menüyle karşılaşınca gene yeşillik kemirdim, gene hasret kaldım sıcak yemeğe. Ağlasam mı gülsem mi emin değilim!

14 yorum:

  1. Simdiden Afiyet olsun,Aslicigim
    Hazir lahana dolmasina bende hayir diyemem ,sarmasi zahmetli
    Ama yarin bende yapsam fena olmaz.
    Evet birbirimizii motive edelim ve uyaralim yeri gelirse.bende biraz önce m. Romaya Yorum biraktim bu konu hakkinda tabii
    Cok Yogun arkadaslara anlayis gösteriyoruz . Sözümüz diger
    Arkadaslara .
    Bu arada YOLDAN CIKMAK ARA SOKAKLARA SAPMAK YOOOOKK! Selamlar.SULE

    YanıtlaSil
  2. aynen dediğin gibi şulecim:

    YOLDAN CIKMAK ARA SOKAKLARA SAPMAK YOOOOKK!

    lahana sarmalarımla kavuşmama yaklaşık 10 dakika kaldı ahahaha mutlu & heyecanlıyım!

    aralıklarla ben de bakmaya çalışıyorum mevsimlerden roma'daki yorumlara ama hep yapamıyorum, hazır böyle hizaya girmişken ben bir de günler 26-27 saate çıksa ne güzel olacak :)))

    sevgilerle.

    YanıtlaSil
  3. Lahana sarması geçen haftaymış yahu yanlış haftanın çarşambasına bakmışım :((( Kadın budu köfte - makarna - patates püresi gibi akla sığmayacak br menüyle karşılaşınca gene yeşillik kemirdim, gene hasret kaldım sıcak yemeğe. Ağlasam mı gülsem mi emin değilim!

    YanıtlaSil
  4. Hahaha "cok acikli edit" dogru bir baslik olmus :) Ilahi Asli, cok güldüm vallahi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ağlarken güler, gülerken ağlarım ben bazen işte böyle :)))

      Sil
  5. 40 gündür rejim yaptın, 11 kilo verdin yeseydin yarım tanecik dolma hayatım ya :(

    YanıtlaSil
  6. ahahahahaaa ben de sandım ki 2 yerine 3 dolma yedin de onun acısı..meğer hüsran daha büyükmüş kıyamam ben sana..yalnız dolmayı ben de atlamışım hemen büyüklerime sipariş geçiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. mutsuzum :(

    ayrıca zeynep ve pisikopati hanımlara da teessüf ederim, geçtiğimiz 40 gün içerisinde 6 adet badem ve 1 dilim börek haricinde "liste dışı" ne yediğimi gördünüz de dışına çıkabileceğimi düşündünüz?

    ahahaha ya ben sanırım azıcık psikopat bir insanım, ne olacak bilmiyorum!

    YanıtlaSil
  8. olsun sen sabret. bi tane yesen dişinin kavuğuna gitmicek zati.liste dışına çıkmış olmanın vicdanını yapacaksın bir tane kel kör sarma için.benim yaptığım bi hata bi taneden bişi olmaz deyip dibini görmek.bi tanenin gerisi gelir.bi dahaki liste yakın zaten.verir belkim dolma.ben dolmayı yapmaya üşendiğimden yemiyorum da aklıma gelmio :D hazır önümde dursa napardım bilmem tabi.ben çorba içiyorum iki gündür.:/

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Asli,
    Mehtap Hanim'in grubundan Sevcan.Ben senin de yazilarini takip ediyorum bi suredir bunu bilmeni istedim :) Lahana sarmasi yiyememene, hevesinin kursaginda kalmasina uzuldum. Ancak bu sekilde irade sahibi oluyoruz sanirim.. Umarim yarin oglen icin guzel bi yemek vardir yiyebilecegin.

    YanıtlaSil
  10. büşracım dediklerinin hepsi doğru, fakat benim derdim biraz daha farklı (ama o sinirle ifade edememiş olabilirim ahahaha) : bizim diyet listesinde dolma zaten var! şirket yemekhanesinde de bugün var sandığım için heyecanlanmıştım ama o bugün değil geçen çarşambaymış, dolayısıyla dolma molma yoktu ve aç kaldım ahaha

    neyse, ara öğün saati geldi şimdi biraz kan gider beynime :P

    YanıtlaSil
  11. sevcan merhaba! not düştüğün ve de orada olduğun için teşekkürler :)
    yarın öğlen de bana uygun değil baklagil yasağından ötürü ama olsun, en azından bilinçli bir şekilde evden getirebilirim bir şeyler artık.
    sevgiler!

    YanıtlaSil
  12. Ay cok güldüm ya,Asli
    Oglum Anne yeter artik ne oluyor dedi.
    O kadar tatli anlatmissin ki.
    Sule

    YanıtlaSil