13 Şubat 2013 Çarşamba

Yarım Ekmek Ödül :)

Diyetimizin başladığı 14 Ocak tarihinden bu yana neredeyse hiç kaçamak yapmadım diyebilirim gururla (iki kaçamağımın biri aaazıcık, ama gerçekten azıcık, hazır ayrandı ki yağlı olduğu için tercih etmemek lazım biliyorum, diğeri ise tam da şuraya tıklayarak görebileceğiniz 20.gündeki bir dilim kıymalı börektir). Uzun lafın kısası, kendimle bu konuda gurur duyuyor muyum? Evet, hem de çok! Üstelik işin daha da iyi yanı herhangi bir kaçamağa ihtiyaç hissetmiyor oluşum. Ha, son bir iki gündür şu diyet listelerinden öyle bir bezdim ve sıkıldım ki bir ay daha listeye tabi diyet yap deseler 3-5 gün ara vermeden mümkün değil yapamam çünkü bıktım elimde listeyle yaşamaktan. Bir süre kendi diyetimi yapabilmeyi çok istiyorum, bu haftasonu itibariyle eğer Mehtap Hn'dan yeni liste gelmezse de aynen öyle yapabilmeyi ve sonrasında eeeen başa dönerek tüm listeyi ilk günden sona dek tekrarlamayı planlıyorum.

Ve gene lafı uzattım!

Halbuki tek diyeceğim şuydu: kaçamak yapmadım ama yapanları biliyorum ve aslında uzun süreli diyetlerde bu çok normal geliyor bana. Hal böyle olunca Özlem'ciğimin az önce gönderdiği karikatürü paylaşmamam olmazdı olamazdı!! Bayıldım buna! :)


Yarım ekmeğin içinde ne olduğu sorusunu herkesin kendi vicdanına bırakıyorum!! ;)

6 yorum:

  1. anne patates kızartması, sarımsaklı yoğurt ve kekik var benimkinde, ha bi de çocukluğum:)

    YanıtlaSil
  2. of of of of anne patates kızartması ve sarımsaklı yoğurt, tazecik ekmek içinde! çocukluğumu özledim birden (ama ne çocuklukmuş hahahah şu anda diyetlerde sürtmeme şaşmamalı!)

    YanıtlaSil
  3. yorumu başkanın mailinden yazmayaydım eyiydi:)))
    hesaplar karışmış ama sen beni bilirsin:)

    YanıtlaSil
  4. hahaha başkanın da bizi takip etmesinden onör duydum :P

    YanıtlaSil
  5. benim yarim ekmegin icinde kokorec olurdu ya da midye :)) tantuni de olabilir bak.
    liste gelir herhalde ve o liste detoks listesi olacak sanirim. benim bi istanbul planim oldugu icin detoks mumkun olmayacak, ben de ilk listeyle ikinci listesi arasi bir seyler yapmayi dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. duducum valla ben senin yerinde olsaydım ve de evropalardan kalkıp istanbullara kısa süreli geliş yapsaydım detoksa girişmezdim gerçekten: abartmanın anlamı yok, her şey ağız tadıyla olmalı! sana hem iyi yolculuklar, hem iyi tatiller hem de afiyetler!! :)

    YanıtlaSil